Sunday, March 27, 2011

Sepupu2 ku .

As'salam ..ni nk story sikit psl sepupu aku ..Sepupu belah mak aku ..Mula2 aku bkn kenal pon diorang ,tp ,lepas kenduri tu ..br aku knl ..meh aku attach sikit gmbr diorang ..
Dildar
Hakim
Kiri ,Alynn .Kanan ,Maie

Aini
Ayie
Lukman
Budak comel ,Ain
Kiri ,Najah .Kanan ,Najwa
Yati


Bnyk lagi sepupu2 aku ..X lrt nk tnggu loading lorh !Sikit ni je la aku attach ..Aku rindu la sepupu aku terutamanye Alyn ,Maie dan Najah ..Bile la aku leh jumpa lagi diorang ??Tolong jawab !!!Please ...Hahahaha(merepek di ptg hari)

Anyway ,pasal bnjir di sekolah ku ..Kawan aku inform kat aku td ..Kelas dh masok banjir ..
Cam mana nk skolah esok ha ??Kene bwk selipar la ni ea ..Pdg sekolah ku dh jd TASIK !!


Cantik x tasik ni ??hahahah
Hebat !Ada tiang gol kat tengah2 tasik tuh !!
Pemandangan yg cantik !

*HOMEWORK*

Sikit lg nak siap ..(sikit apa?!Banyak lagi la !)
Sikit la tu !Sains ngan mate je agy ..
Sains :Note
Mate :Exercise (1 kertas x siap lagi !)
Sej     :DONE !
Ha3

p/s :pejam celik2 ,esok dh skolah ..Homework x siap lgi ni !!Shirah ,hang dh siap ke lom ?
       Pastu ,skolah banjir lak !Cam mana ni ??!!Aduhhh ...Kelas aku kawasn yg paling rendah ,
       dah masok air dh ..X tahu la arini ..Arini x hujan ,panas dari pagi hingga sekarang ..Mlm
       t x tahu la lagi ,hujan ke x ..Kalau x mlm ni ,esok pg hujan ..

K la ..Idea x de dh ni nk tulis apa .Len kali aku update lg erk ..BYE !!!




Monday, March 21, 2011

Best MeMory 4EveR !!

Salam ,seronok rasenye balik kampong cuti baru2 nie ..Maybe sebab semua sepupu2 aku balik kot !Tu la best ..hihihi ..Bila la leh cam ni lagi kan ??Maksud aku ,kumpul ramai2 ...
Hari Jumaat aku dmm ..Time pg - ptg la aku dmm ..Pastu mlm tu aku baik dmm !Besa la ,dh buat keje bnyk kan ??Mlm tu ada karaoke kat dpn umah tok aku ..Sepupu aku sume keluar ..Tinggal aku ,Dildar ,Alin n Lukman je kat dlm umah ..Aku keluar jap mase tu ,pastu aku masok ..Nyamok bnyk ..Dh la ada nyamok + panas lak tu .so ,aku dok la bwh kipas kat dlm umah ..Mlm tu gak km tido kol 3 PAGI !!!Maklumlah ..esok tu kenduri ..Tu la sebok tu ..Kami bkn sebok pon ..Kami dok kat uang tamu ..ada yg bkk fb ,ada yg lompat2 ,aku main lawan kaki ngan sepupu aku ..hahahaha x de keje kan aku ni ..Mesti la ,lm x jumpe si0t !


Pastu esok tu kenduri ..Aku dok luar je ,x masok rumah pon ...Saje x nk masok cuz ramai orang kat dlm tuh !Dh nk ptg tu br aku masok ..Punye la ngantok ..Pastu aku cube la nk tido ,x leh tido ..Nk tahu sbb apa ?? BISING !!!! MEMEKAK DIORANG TU !!!
X leh tido ,so aku b'posing di atas pelamin ...hahahaha
Seronok sungguh masa tu !Lps berposing tu ,abg Yusri panggil mkn laok pengantin kat luar ..aku x mkn ..(inilah msenye untuk aku tido !)
Tup2 ...
Sepupu aku ajak berposing lagi ..Terpaksa la aku berposing lg ...
Yg  lwknye ,sepupu2 aku dok atas katil pengantin ..Nk berposing kat situ la k0n0n ..Aku jadi camera woman ..Belom sempat nak ambil gambar tiba2 ...
BANG !!!!
Nk thu bunyi apa ?
Katil pengantin runtuh siot !!!!
Hahahahha ..apa lagi ,aku cabot dulu ...Cpt2 diorang pasang balik katil tu ..Fuhhh !Nasib baik aku x naik ...


Sbnrnye ,katil tu mmg rntuh dah pon ..Ptg Jumaat tu ,kami geng perempuan naik ..Pastu runtuh ..
Tp ,bkn km buat ,bdk2 laki yg buat ..
Lwk betol masa tu ..Pinggang aku sakit !
Meh aku attach sikit gmbr pengantin ..


Gmbr ni Abg Ijam yg ambik ..

Ini pon abg ijam ambik ..


Cantik kan gmbr yg abg ijam ambik ???
Mmg cantik pon ...

Hisshhh ,bila la boleh jumpa diorang lagi kan ???
Dh la diorang jarang balik ...
Itulah memory yg TerBaik daripada yg TERbaik yg aku x akan PERNAH lupe ...!
MISS u All !!!!

Baca lah entry aku yg pnjng berjela ni ...hihihi
:))