Sunday, March 27, 2011

Sepupu2 ku .

As'salam ..ni nk story sikit psl sepupu aku ..Sepupu belah mak aku ..Mula2 aku bkn kenal pon diorang ,tp ,lepas kenduri tu ..br aku knl ..meh aku attach sikit gmbr diorang ..
Dildar
Hakim
Kiri ,Alynn .Kanan ,Maie

Aini
Ayie
Lukman
Budak comel ,Ain
Kiri ,Najah .Kanan ,Najwa
Yati


Bnyk lagi sepupu2 aku ..X lrt nk tnggu loading lorh !Sikit ni je la aku attach ..Aku rindu la sepupu aku terutamanye Alyn ,Maie dan Najah ..Bile la aku leh jumpa lagi diorang ??Tolong jawab !!!Please ...Hahahaha(merepek di ptg hari)

Anyway ,pasal bnjir di sekolah ku ..Kawan aku inform kat aku td ..Kelas dh masok banjir ..
Cam mana nk skolah esok ha ??Kene bwk selipar la ni ea ..Pdg sekolah ku dh jd TASIK !!


Cantik x tasik ni ??hahahah
Hebat !Ada tiang gol kat tengah2 tasik tuh !!
Pemandangan yg cantik !

*HOMEWORK*

Sikit lg nak siap ..(sikit apa?!Banyak lagi la !)
Sikit la tu !Sains ngan mate je agy ..
Sains :Note
Mate :Exercise (1 kertas x siap lagi !)
Sej     :DONE !
Ha3

p/s :pejam celik2 ,esok dh skolah ..Homework x siap lgi ni !!Shirah ,hang dh siap ke lom ?
       Pastu ,skolah banjir lak !Cam mana ni ??!!Aduhhh ...Kelas aku kawasn yg paling rendah ,
       dah masok air dh ..X tahu la arini ..Arini x hujan ,panas dari pagi hingga sekarang ..Mlm
       t x tahu la lagi ,hujan ke x ..Kalau x mlm ni ,esok pg hujan ..

K la ..Idea x de dh ni nk tulis apa .Len kali aku update lg erk ..BYE !!!




3 comments :

  1. haha . cm bes jea tgok pdg ckowla uhh .

    ReplyDelete
  2. @dwaty:Terima kasih kerana sudi melawat blog Tina yg x lawa ni ..Hi3 Kalau sudi ,follow la tina ..
    @Darx Gelonk ジ:Mmg la best !Kalau nk best lg ..Mai la sini ..Kita terjun sama2 nk ?Hahahaha :))Tp ,hr ni air dh surut ,kat pdg je still same ..

    ReplyDelete