Thursday, June 2, 2011

2 JUN

Good Morning Guys !



Happy Birthday untuk adik aku yg ke-7 .Arghh !Aku x tahu nk tulis apa dh ni .Anyway ,esok aku gi umah sepupu aku kat N.Sembilan .Esok hari apa ea ?hari jumaat kan ?*kalendar ada kat sebelah ni !*Maklumlah ,lama x gi skolah .Hari  ngan tarikh pon dh lupa .So,x leh la nk update blog ,fb n twitter dh .Kalau ada apa2 jerit je kat shoutbox sebelah tu tau .Kalau aku rajin tngkp gambar nanti kat sana ,aku ltk la sikit kat blog aku ni ha .Boleh ??Korang rase cuti skang ni best x ?Bg aku ,x seronok lansong !sbb x de keja nk buat .Kalau kat skolah ,ada la keje nk buat .Boleh b'sembang ngn kwn2 .Huishh !Bestnye .Bab2 sembang ni mmg syok giler !Kalau blajar ,ikot mood kot .hahaha .*ikot apa ?Mood aku asyik dok marah org je !* hahaha .Ye la tu .Kene time aku sronok ,satu apa aku x paham t cikgu ajr .Kalau time mood marah ,boleh masuk sbb x de sape brani tegur aku lorh .

Ha ,td pagi aku bkk la fb ,pastu ada 1 message .Aku pon bkk la .Message tu dri Miera .Nk tahu dy hntr apa .Hantr pasal lagu Justin Bieber BABY yg diiluminasikan ,Kononye !X habes2 lg ke dyorng ni .Kononye ,kalau menterbalikkan lirik lagu BABY tu kita dpt tahu mesej yg nk disampaikan tu .EVIL MESSAGE .Aku x mau ckp pnjng2 .Nk bace , klik SINI .Apa2 pon ,I'm still BELIEBER !!


K la ,aku nk sambong tngk cite ni .Skang dh masok epsd 19 .Fuhh !Sakit mata asyok dok mengadap lappy je .Bontot pon dh kebas dh ni ha .Ha3 .