Tuesday, September 6, 2011

The Day of LAUGHING !



Today is full of laughing !
Laughing !Laughing !Laughing !
hahahahahahahahaha
Not full of angry or what else ..Sad ?Of course NOT !!!

Asyik gelak je tdi dalam class .Ikin la .Dia cite ntah apa2 !
Cite psl tu la ,cite psl ni la .Sakit perut Tina gelak2 tadi ..Dri start skolah sampai la atas moto .Gelaaaaaak je .Act ,tdi ada perarakan sempena kemerdekaan .Tina x masuk sebab Tina x thu !Dyorang ambik nama masa Tina tadarus kat surau .Masa puasa bulan lpas .Tina nk masuk je ..Tpi ,dyorang x kata apa pon ..Panas je !

Tpi ,x pe ..Malu kot ..Berarak depan2 kot tadi ..Tina ingtkan kat padang .Rpe2nye kat depan2 tu ..Yg x masuk perarakan ,duduk kat tapak perhimpunan*termasuk Tina la* .Elok jgak an ..hahahha
Ok ,time dyorang berarak tu geng2 Tina ney ,mengata je orang yg berarak tu ..Dyorang ckp ,'itu pakwe hang la' ,'nmpak tut' la ,mcm2 lagi la ..Masa tu pon ,kami gelak je ...Gelak bknnye perlahan .KUAT tu !Mengalahkan Woody Woodpecker gelak !haaa XD

What's a wonderful day today !HuH !Memang best giler r hari ney .
How's ur day ??Is it best like me ?Kalau best ,angkat kaki tinggi2 ..Ok .I GTG ! Bye !Have a good day today k ?

Plan x menjadi lagi petang ni .Cadang nk g umah kawan .Lawat dia accident raya hari tu .Lain kali la pergi jawabnye .. 




No comments :

Post a Comment