Monday, October 31, 2011

Gila mengedit :)

Assalamualaikum diucapkan terlebih dahulu kepada muslim2 sekalian.Good night for all that reading right now!Hahaha..*ayat x leh blah*Mimpi apa Tina ni an?!Menulis entry malam2 macam ni..Hihihi.Sebenarnye,Tina boring siot.!

I have one hobby that I always do semenjak dua menjak tiga menjak empatlimaenam blablabla..Haha,Ok.Tina serius.Tina ada satu hobi yang Tina suka buat sejak kebelakangan ni.What is that?Mengedit photo!!! :)
Ntah la.Kalau Tina rasa boring,Tina ambik wire USB pastu cucuk kat phone n sambong kat notebook ni upload photo n then EDIT.Yeayyy!Kalau x pon,Tina mendownload lagu and bwk masuk kat dalam phone Tina.Itu je keje Tina kebelakangan ni.

Tapi,dengan mengedit pic,Tina rasa seronok sekali!Rasa macam hati ni tenang sangat..Malas da nak tulis,kita tngok gambar je nak?Hahaha..Bukan banyak pon.X sampai pon 5..Tina edit banyak,tapi x leh bwk masuk kat sini.BAHAYA !Ok,let's go!

.
.
.
.
.

Tempat yang Tina nak pergi sangat!!! :)

Adik2 Tina yang cute-miut :)

Tina yang cute!*hikhik..Malu la!*

Errr..!Gelang Tina..

My friend! :)
.
.
.
.
.
.
.
.
Ha.Macam mana?Enjoy x tengok gambar2 Tina edit?Huh!Penat tau buat..Thanks ye kepada yg seronok tengok gambar2 Tina edit!Mmmmuuuuuuaaahhhh kat pipi korang!hahax XD
K la.Tina nak tido!Bubye all! 







No comments :

Post a Comment