Thursday, October 27, 2011

Hey you!So annoying(!)

sakit mata tak?Hahaha

Assalamualaikum,
Sikit-sikit block,sikit-sikit block.Tina pon x faham why k0rang ske block block ni?Haishh..Sebenarnye,function block tu pon Tina x tahu.Tina setakat ini,x pernah pon block block orang ney.Tina pon x tahu kalau ada x sape2 yang dah block Tina.Terserah kat korangla an..*Kenapa tetibe cite pasal block ni?*ermm..Tina geram!Setiap kali buka facebook je,mesti ada kes block memblock ni..Bukan geram pasal apa,menyemak je kat home page fb Tina tu.Malas Tina nk baca berduyun-duyun comment tu.Waste my time!

Hari ni kat sekolah,mood Tina x berapa baik masa subject PI tadi.Ustaz x datang,cgu lain relief..Cikgu KH ada bagi keje kat kami budak perempuan.Tina nak terangkan la keje tu kat perempuan2 sume..Budak lelaki punye la hingaq!!!Sekali kluar BABI  dari mulut Tina.Astaghfirullahalazim...Terlepas dengan sendirinya tadi perkataan tu.Pastu apa lagi,diam pon budak2 laki tu.Adoyaiii!!!Hari ni keje nak marah orang je..Sorry kepada yang kena marah tu.

Korang geram x kalau ada orang yang x puas hati ngan korang??!Tina geram betol kat orang macam tu.Bukan x puas hati je.DENGKI pon sama..Contohnya macam nilah,korang dapat markah sesuatu subject tu tinggi daripada dia,pastu datang kat tempat korang dia tanya,"hang berapa?"..Pastu korang jawabla 61,markah dia 60..Dengan muka x puas hatinya,dia pon menjawab,"OUH"..Lepas tu,try sedaya-upaya untuk mendapat markah lebih tinggi daripada korang dengan pergi ke tempat cikgu dan merayu-rayu supaya DITAMBAHKAN markah lagi.Contoh yang laen plak.Korang dapat 73,dia plak dapat 71..Kemudian dia ckp kat kawan dia,lagi 2 je lagi nak sama ngan korang..Itu pon kau x puas lagi ke ha??!2 markah pon nak berkira!Sudah2 la ngan perangai dengki ngan orang kau tu.Siap tulis kat blog lagi..Pergh dahsyat orang macam ni..X sedar yang dia yang salah,pastu babit2 kan Tina.*x pasti dia cite pasal sape,tpi Tina rse pasal Tina kot sebab Tina ada maki dia tadi.Tapi kalau bukan pasal Tina yang KAU tulis tu,abaikan je apa yang Tina tulis ni*Jangan sampai Tina TAG kau punya link blog kau weyh!Semua x berani nak cakap depan2 ngan dia,so Tina la cakap.Tina cakap,touching2 la plak..Adoyaiii!Please change your attitude,friend!"We" begging you..

Sorry.This entry is about someone who was annoying me today..Yang pasal BLOCK tu,x de apa2..Just want to know,why people like to block someone?




No comments :

Post a Comment