Tuesday, October 25, 2011

Sudah elok.

Inilah modem baru Tina

Assalamualaikum,
Hahaha..Internet kat rumah Tina sudah elok! (^_^)Tadi pergi Parit Buntar beli modem ni..Warna HITAM lorh..Laju pon laju..Sekarang ni Tina kat rumah nenek Tina,tido sini.Maklumlah...Esok cuti.Anyway,Happy Deepavali to all Indians!Nk maruku?hahahaha.Just kidding..

Hari ni Tina seronok sangat,first about exam n second about this,INTERNET..You're back!I miss u so much internet..hahaha*mengarut suda*Act,da x de idea dah nak tulis apa..huhuhu..Macam biasa la kan.Time2 akhir tahun,mesti hujan punya..Air pon dah naik dah ni.Nak keluar petang2 pon x boleh dah lepas ni sebab hujan x henti2 dri petang sampai senja.Pastu sambung ke malam pula..

K,dah ngantuk dah ni.Bubye!!!Assalamualaikum..

Ye TiNa Tid0 ye KamU..JaNgaN RisAu!G00d NighT kaMu!!!AssAlamuAlaIkuM!



No comments :

Post a Comment