Monday, November 14, 2011

Greyson Chance VS Justin Bieber


Terkejut tengok tajuk??haha



Assalamualaikum.
Tina nak cite pasal pakwe Tina ni,Justin Bieber n another kid that was born by YouTube too like my Justin Bieber ..haha :S

Dulu masa nama Justin Bieber meletop naek,ramai yang asyik dok cite pasal Justin Bieber,Justin Bieber,Justin Bieber..Sekarang??Tina bkk facebook . Greyson Chence  , Greyson Chance  , Greyson Chance ..x hbes2..status pasal Greyson Chance .*I pon sama.But,pasal JB la* Sebelum Greyson Chance ni dulu,Cody Simpson..Haishhh! -.- Banyak gak ea yang jadi clone my JB ni an..?

Yang Tina terkejutnye,ada 1 peminat fanatic JB ni tetiba je berubah alih minat kat Greyson Chance plak..Plak da..haha.Mmg la x dapat dinafikan..Greyson Chance ni cute,vocal mantap,young n handsome..Tina pon minat dy gak tapi I'm a true BELIEBER ok!Although sekarang nama Greyson Chance yang semakin menaik..Uhmmm,suka hati korang la..Tina saja je buat entry macam ni hari ni.Da x de idea lorh! :)

Oh ya!The contest that i write yesterday,have u see?Ok..Kepada yang berminat nak masok,masoklah.Sekali lagi ditegaskan,tarikh tutup 19/11/2011 this Saturday..
Bubye..Assalamualaikum blogger! :)

Hey you!#4days left!I wait ur decision darl! :p


No comments :

Post a Comment