Monday, November 21, 2011

Kenapa la aku kenal kau?!


Kenapa la Tina boleh kenal kau??!Ok,fyi,Tina sudah putus !Clash!U know it??!!Huh!Sakit hati weyh.Sebelum ni Tina x pernah cite pon kat sini pasal cinta2 ni..Tina da x tahan n x tahu nk luahkan kat spe.So,Tina nk tulis kat sini.

Ok,Tina knl dy sudah lama tapi Tina x tahu pon dy ad hati kat Tina.Bru tahun ni dy luahkan kat Tina.Mula2 Tina ckp nak kawan je ngan dy.Pastu dy frust,dy p msj ngan pompuan laen n pompuan tu pon terpikat la ngan dy..Mse dyorang couple nih tetiba je hati Tina ni terbkk untuk dia.So,Tina terima la dy tnpa mengetahui yg dy sekarang nih ngah couple dua..So kami couple la..Sampai la Tina thu yg dy couple 2.Tina ingt lagi tarikh yang Tina thu dy couple tu.10/11/2011 .Sakit hati weyh.Dyorang date kat dpn mata Tina.masa tu LELAKI tu x thu yg Tina da thu psl dy..So dy buat dono je la psl pe Tina moody ngan dy hri tu..

Pastu balek2 skolah hari yg sama,dpt text dr dy.Knp Tina mcm x nk layan dy je hri ni,_ _ _ _ _ _ _ _ ad bwt salah ke?Kalau ad ap dy..?G thu la..*mmg ada!Kau telah mempermainkan perasaan aku!*
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

Sampai la Tina putus ngan dia.Hari Jumaat lepas,18/11/2011.Lps dpt text dri dia,trus Tina nangis..Tina x thu nak nangis kat spe da,Tina call kwn Tina.*sorry sbb terpaksa meminjamkan telinga untuk dengar Tina nangis*.Cite semua kat dia..Tina janji,itu la last Tina nangis untuk dia!!!Itu janji Tina!!Sanggup dia buang Tina macam tu je..?!Ingat Tina ni apa?!Patung??!Yang x ada hati n perasaan??!!Nasib baiklah Allah dah tunjukkan semua kat Tina pasal dia.Kalau x,Tina hidup dalam PENIPUAN dia semata-mata!Tina sedang mencuba untuk melupakan dia!Kenapala aku kenal kau??!!!!

Pasal kau la Tina jadi mcm ni.Not happy macam dulu..Sebelum Tina kenal kau,Tina happy sgt!Happy ngan kawan2..Happy..I miss that moment..I love u friend.Kalau dulu kalau Tina disuruh pilih between friends and he.I will choose friend of course!Now,nasi sudah menjadi bubur.X boleh diubah.Biarkan saja dia ngan perempuan tu walaupun sakit sangat hati ni! :( .Sekarang Tina try untuk menjalani hidup seperti Nusratina yang dulu.Yang happy,yang suka berkawan ngan lelaki dan anti-couple !!!Terima kasih kawan sekelas Tina kerana menyokong Tina dari belakang.

Lelaki PLAYBOY!!@#$%^&*()!@#
Kau memang x pernah fikir perasaan aku kan??!!!K fine.Kau mintak nk jadi kwn ngan aku kan?Aku boleh terima kau sebagai kawan.

_________________________________________________________________
Happy birthday to my mother today!!
21/11/1971




Semoga panjang umur dan dimurahkan rezeki umi!Amin!!
<3 Tina n adek2 syg umi! <3






No comments :

Post a Comment