Saturday, December 31, 2011

2012 will come soon! :)


Assalamualaikum
X sampai sejam lagi kita nk masuk tahun 2012..
So,apa korang rasa?
Tina rasa macam biasa je..huhuhu*tengah malam ni konfem excited gle*

Ok,tahun depan Tina exam..PMR!!!Seyes tkot gle!!
Sorry la sbb dah lama x update ini blog..Ada masalah kesihatan sikit..
Nanti kalau Tina dah sihat sikit,Tina gthu masalah ap kat korang ea..Now,kita cite psl thun 2011 n tahun 2012 yg akan menjelma sebentar lagi.. :D

Ok,dalam tahun 2011 Tina rasa bnyk kenangan pahit daripada kenangan manis..Eh..50/50 kot..Maybe la..
Kenangan manis :
#With my classmate
#With my bestie
#Pernah bersama awak FAZZREEN syg! :)
#Holiday ngan family.
#Result gempak time exam.
#Hangout with my insane bestie..huhuhu
#Ada orang ngorat tittew!*gatal kamo0*
#Dpt fon n notebook!
n banyak lgi kot..

Bitter memories :
#Jatuh moto
#Nangis sbb awak.
#Down sbb awak jgk.
#Clash ngan awak jgk!!!!
fuyyoo..bnyknye sbb awak..
#Masalah kesihatan ni.
#Rambot kena potong!*geram tina*
#Fon masok dlm lubang jamban. =.='' *Alhamdulillah ,boleh gne*

Azam?Wish?Okeyh ,azam Tina untuk tahun depan just simple..Nk dpt result cemerlang dlm PMR or 8a insyaAllah dngn izin Allah.So,Tina kena berusaha untuk capai azam Tina ni.X leh main2 dh..
So,Tina mintak maaf kalau Tina ada buat salah pape kt korang dalam tahun 2011 ni.Sorry sgt2..Let bygones be bygones ok?Let's start a new journey with a new wish!!Marilah kita bkk buku baru but bkn MUKA BUKU ea??!

Okeyh..Mlm ni jom countdown ngn Tina?nk?nk?nk?hahaha
Ini post terakhir untuk thun 2011 n blog Tina skang dh berusia setahun.Bunga api bunyi malam ni !Mesti syok an?Kalau sekarang Tina dok kat KL ,mesti leh tngok bnga api kt blakang umah tu..Leh nmpk,clear lgi tu!! :D

Ok la..Nk out..Goodbye 2011 n welcome 2012!Be nice to me okeng 2012?I'll gonna miss you 2011! :')





No comments :

Post a Comment