Sunday, December 18, 2011

Masihkah kau ingat?




Assalamualaikum
Hahaha..Ntah pape an tajuk kat ats uh?Masihkah kau ingat??Saja je..X de idea nak tulis apa.Tina tulis la pasal barang yang dy pernah bg kat Tina.Eh silap,bkn tulis..TAIP -.-''

Ok,itu perfume ok!Tngok.Tina bru pakai sikit.Dy bagi minyak wangi tu sehari sebelum raya..Tina nk bayar,dy x bgi.Dy ckp x pe..Tina pon x byr la.Dah org x nk..X kan nak paksa2 plak an?Cite dy macam ni.Macam mne ea dy bleh bgi perfume tu ea?Meh sini nk cite..Xmo dgr tkn X kat ats uh cpt2 k?X kesah pon..

Tina x ingat masa bila ntah Tina minta dy belikan perfume uh.Tpi Tina ingt masa puasa la..*Tina ni pelupa orgnye*Masa tu Tina tngah kemas bilik,tetiba perfume yg Tina pakai masa tu jatuh.Pecah!Wangi thu bau perfume lama Tina tu.Tahan la sampai balik skolah kalau pakai.Bau apple sweet .Rasa macam nk nangis thu tngok botol perfume tu pecah.Dah r bnyk lagi.Kebetulan masa tu Tina ngah mesej ngan dy tu a.k.a EX Tina.
Secara automatic nye Tina minta dy belikan perfume baru kt Tina..Tina melawak je masa tu,tetiba dy nk belikan..X pe la..Beli la you..I x kesah.I lagi ske! :D

And that the story mcm mne dy bgi perfume tu kat Tina..Baru sikit Tina pakai perfume yg awak bgi tu.Hehehe..Tngok la gambar kat atas tu.X sampai separuh botol pon hbes..
~Amigos~
Ditujukan khas untuk awak. c(: hahaha


No comments :

Post a Comment