Wednesday, December 14, 2011

Peace!



Assalamualaikum earthlings!
How are u?I'm fine,thank you.*jawab sendiri*hahaha
Tadi mood Tina x bpe baik sbb org tu,and now mood Tina baik sbb org tu jgk..Lepas call awak,mood sye trus ok syg!*hahaha,geli doe ayt ni!*Kalau awak bce ni,sye nk ckp I love you !hahaha..#tahanjelanganperangaiTinaynggila2harini

Petang ni Tina balik kampung.Pukul 5 japgi.Ye ke kol 5?hahaha..Ye la kot.Sepupu Tina yng kocik ni nak ikut jgk kami..Haishhh.. =.= dah la mulut mcm mak nenek.Pot pet pot pet..Hahaha.Bkn pompuan,lelaki.Tahun dpn masuk darjah 1.Fidzren nama dia.Eh awak!Nak sama ngan nama awak lha! :) Fidzren and Fazzreen ! :D

Tina balik sini balik hari Jumaat! :) Nasib baiklah kejap je.Kalau lama2,leyh jadi x betul dok sana..TV je yg ada untuk mengisi kebosanan Tina kat sana.Kalau ad cite best x pe la.Ni x.Nowadays,cite sume x syok! -,- Cam apa ntah cite skang neyh..huhuhu..K la.Nak out.Nak kemas kereta.Vacuum !
Bubye ! :)


No comments :

Post a Comment