Wednesday, December 21, 2011

Shopping barang skolah.


Assalamualaikum
Hmm..Lagi 2 minggu lagi nak sekolah.
Tina rasa,kadang2 seronok sbb sekolah nak bkk tpi kadang rasa takot sebab Tina mangsa PMR tahun depan.Homework satu apa x complete lagi ni..Hehehe..Bese la an,budak pandai ..*kata orang tu la*

Ok,berbalik kepada tajuk kat atas.
School Stuff a.k.a barang sekolah
Korang dah beli?Tina dah beli dah.Hari Isnin hari tu bersamaan ngan 19 hb 12.Nk kata lengkap tu,20% uncomplete lagi la..Ye la kan.Baju skolah blom siap jahit lagi.-_-'' Baju sekolah kami,bknnye ad jual kat mana2 kedai.Special untuk pengawas SMKAP je ok..Hahaha!Merapu dah..!!

Kami pergi beli kat The Store Kamunting .Bkn kat Taiping.Kat Taiping pon ada The Store gak.Sebelum kami gi The Store,kami singgah Hospital Taiping dulu.Tengok kulaan abah Tina..hahaha..What is kulaan?Kulaan is in bahasa BANJAR ok..Pastu,bru kami g The Store.Sebelum shopping,kami makan KFC dulu.Abah Tina lapar..


Ni makanan Tina..X hbes pon..

Ayam Tina makan x hbes .Last2 Tina makan benda ni je.

Kih3..Lapar sgt2 ke abah?haha

Pastu baru la kami pegi shopping barang skolah..Tina ikut je kemana umi Tina pergi.Maklumlah..Sakit tangan..Masa beli kasut sekolah pon Tina diam je..Selalu Tina pnye yg kena pilih dulu..Tpi hri tu,Tina pnye barang last..Yang melambatkan masa hari tu ialah,adik last Tina.!><Geram Tina..Pilih beg tu,pilih beg ni last2 x beli pon..Sakit kaki kami semua berjalan!Namun,apakan daya kitorang,terpaksalah layan..Nanti merajuk plak dy..


Hmmm..Tahun ni beg skolah Tina wrne cokolat .Hahaha..Tina dh terbiasa sbut coklat,cokolat.Tina sebut kat promoter bag tu,"ha,beg cokolat tu!".Pastu dy pon jwb,"ha?Cokolat??".Tina pon anggukla..Slalu Tina ckp mcm ni kat family Tina n awak je syg..Hahaha..Kan dh terlepas hri tu ckp cokolat..

My bag! :D

My pencil case!

Ok,PINK!!hahaha..Act,Tina nk beli warna purple*ma feveret colour*.Tapi mahal sgt..Cbe korang bygkan 15 hengget untuk 1 pencil case..Huhuhu..
Tngok yg ni murah lagi dripada purple tu,Tina ambik ni.Ala,kurang 3 ringgit je pon dri purple tu..Nasib baik kau lawa!Hahaha..Ok..Nak chawww!Bubye..

Tina doakan Miera Farihin dapat result yang cemerlang ye!X lpe jgk kat awak Fazzreen.Hahaha..Cadbury! XD All the best to f3 this year.Semoga dpt result yang ok..Kak eicha,kak azmieera,kak sue mustafa n spe lgi ea..?Ramai lagi la.Lpe..Fighting chingu(s) !










No comments :

Post a Comment