Sunday, January 1, 2012

Anyeong 2012! :D


Assalamualaikum
Hello earthlings!How's ur day today?The new year and new month.Hahaha..Kan Tina dah merepek..Ok.stop talking nonsense! :)

Tetiba Tina rajin nk menaip hari ni.Ye la,bkk fb x de sape tegur Tina.Boring!!!!Lebih baik update blog ni.
Semalam korang sambut new year maca mana?
Tina tengok bunga api kat depan umah je..Last2 ,ngadap bunga api kat depan tv je.hahaha..Malas nk berdiri lama2 kat lua tu.Dah la bunga api bunyi mcm kentot2..huhuhu

Sebab bunga api jgk,orang tu merajuk semalam..Kalau dy marah Tina,mula la dy bgi mesej merepek.Nk buat mcm mne kan..Salah Tina..Tina pujuk la blek..Haishh!Bab2 pujuk memujuk ni la Tina lemah.Serius.Tina mmg x reti pujuk orang.Nnti kalau korang nk merajuk ngan Tina,Tina pujuk sikit2 je la ea.?kih3..

2012,tahun yang paling digeruni oleh batches '97.Why?Sbb PMR dear! :d
Knp la PMR ni wujud n time batches '99 dh x de dh PMR!X aci!=.=''
Mmg x aci..!Hmmm..X kesah la..Terpaksa tempuhi jgk..Kwn2 Tina yg sme umur ngan Tina,buat elok2 thu?

Okeyh,my birthday was near!When..?This 13 January ,another 2 weeks.Jangan lpe bg hadiah ea?hahaha..X de la..Sje je main2..

Lagi 2 hari je nak sekolah.N tangan Tina ni alhamdulillah semakin elok..
"Ya Allah,tolonglah sembuhkan tangan ku seperti sedia kala dan janganlah sampai operate..Amin ya rabbal alamin."



No comments :

Post a Comment