Sunday, January 22, 2012

Miss this blog!



Assalamualaikum to all Muslim!
Okay,this is me.Nusratina or Tina.Now, I got a chance to update this blog.My blog! :D

Hampir sebulan Tina x dpt nk update blog.Nk thu sbb apa..?Scroll down my dear (s) !
Ha..Dah thu kan?Ada lagi cer.Klik SINI .To u hacker yg Tina salute sbb sanggup kawan ngan orang macam Tina ni.Imz Quantanz.*actually x tahu nama sebenar*.Thanks sbb bgi birthday present ni seminggu awal daripada tarikh yang kita debatkan hari tu.

Tina suka kawan ngan kau dek sebab kau open minded n ngam kawan ngan akk.*tua!*Masa mula2 kena hack tu mmg geram jgk la ngan kau,tpi lama2 Tina selesa kawan ngan kau.Akk doakan kau dpt result gempak PMR tahun depan!Fighting!Ingat pesan akk dulu,'Jangan mengkhianati orang lain!' Ustazah rock?Hahaha..Blom sampai tahap ustazah la dek oiii...Sentiasa mengingati orang lain adalah tanggungjawab kita semua. :)

OFF TOPIC psl tuh.
Hari Jumaat minggu lepas bersamaan tarikh 13/1/2012..Guess ad apa..?X dpt teka lagi?Birthday saya!!! :D
Birthday yg 50 seronok 50 x seronok..Seronok tu sbb Tina celebrate ngan kakak2 n abg2 senior ptg jumaat tu.Kami maen 'perang tepung!'Ikin pon kena skali..Jap2 nk upload gambar tu.Muka serupa macam zombie! :p


Ni kek dyorang beli kat Tina..

Sorry..Gambar x bnyak sbb hari tu x sempat nk snap gambar sbb kami main baling tepung.

Apa yang x seronoknya?Huh!Pasal lelaki tu la..Petang tu jgk kami dah x de apa2 hubungan..Ntah la..Tina rasa dy dah plan kot nk cakap masa hari jadi Tina.Betapa sakit + sedih + marah nye hati Tina time tu.Malam tu mula la drama yg x sepatotnya berlaku..Air mata x berhenti henti turun.As usual,Tina call Husna..Husna pon dtg tenangkan Tina.Malam tu jugak,Tina dpt birthday present daripada dy.CADBURY !Terima kasih awak sbb bgi coklat feveret kita!


Doraemon tu Kak Fazilah yg bagi kat Tina.Tngok gambar kat atas.Yang pakai baju hijau tepi Tina.Tu la Kak Fazilah.Pastu sambut ngan kawan2 Tina hari Ahad,15/1/2012.Ramai yg datang!Sampai x muat umah Tina!Hari tu makan mee kari,pizza and macam biasa.Mesti ada kek!Cheese cake umi Tina order tpi,Tina x sempat pon rasa..Huhuhu :'( X pe la..Bukan rezeki.

K la..Panjang dh entry ni.Maklumlah..Dah lma x mengupdate blog..Rindu tahap gaban dh ni ! :)
K la nak out ngan makcik..!Luv u all! :D



No comments :

Post a Comment