Saturday, January 28, 2012

Hospital menantiku!



Hello earthlings!How's ur day today?Tina ok!Seronok sangat hari ni.*apa yang seronok pon x tahu!*hahaha
Selasa ni,Tina pergi Hospital Taiping..Last appointment with doktor pakar tulang! :) Lepas ni x dah pergi hospital yang menyeramkan tu! >< Hari tu banyak sunngguh yang patah.Patah kaki la tangan la jari la n sebagainya..Budak pon ada..Kesian budak tu.Hari tu Tina ada janji kan nak cite pasal tangan Tina ni.

Okeyh,lets we start.Tina jatuh motor pada 14 December 2011.Hari tu juga kami dah cadang nak balik kampung.Last2 x jadi sebab Tina jatuh motor tu la.Petang tu trus bawa pergi mengurut.Tukang urut tu cakap urat je.X pe la..Lama2,makin bengkok + sakit tangan Tina ,umi ngan abah Tina bawak pergi mengurut kat orang lain plak.Kali ni org ni ckp,sendi Tina lari sikit.Pastu dy btol la kan.Baca entry ni >>KLIK SINI<<
Makin lama,tangan x nk lurus n x boleh bengkok habes.Umi risau bawak la g Hospital Parit Buntar.Doktor kat hospital tu cakap,tangan Tina patah.Esok kena pgi Hospital Taiping untuk jumpa doktor pakar.Keesokan harinya,kami pon pergila Hospital Taiping..Tunggu punya tunggu,sampai jgk turn Tina..Doktor tu cakap nk buat pembedahan.Umi x dpt decide la la tu .So,doktor bagi masa seminggu untuk fikir..

Dalam seminggu tu,kami cuba pelbagai alternative .Tina g ngurut lagi..Abah x bagi buat operation tu..Orang yang ngurut tu pon ckp,x payah operate.Nak baik dah,tapi memakan masa..Sehari sebelum bkk sekolah,kami pergi balik hospital tu.Cakap x nk bwt operation.Last appointment kami kena datang iaitu 31/1/2012.Doktor tu saja nak bagi takut Tina.Kalau x operate tangan Tina akan bengkok untuk selama-lamanya.Insyaallah x la kot..Ok.habis cerita pasal tangan Tina.

___________________________________________________________________________
Jumaat ni Tina balik kampung!!Yes!!Kali ini memang Tina excited sbb dapat jumpa semua sepupu2 Tina.Kalau selalu,kami je balik kampung tu..Semua balik sebab ada kenduri kahwin sepupu Tina jgk la.Mood nak balik kampung sudah Tina rasa sekarang!! :D X sabarnya!!!Malam ni Tina ada tuisyen.Tuisyen mathematics.So,bubye..Nk bwt keje tuisyen tu..X siap lagi!hehehe

woo woo woo balik kampung!woo woo woo balik kampung!Hati girang! :D

No comments :

Post a Comment