Sunday, January 29, 2012

Justin Bieber!!! :D


Look my boyfie above!!Hahaha!!
Why?Jealous ?Hahaha..Dipersilakan jeles ye.*merapu sekejap*

Ok,tajuk meletops gitu!Tapi..x de pape pon..Just cerita kosong.Entry kali ini memang x de idea nak tulis apa.Apa yang terkeluar,Tina tulis je.Hari ini ada tuisyen Sains..Kami gelak je hari ini.Cikgu pon x berapa nak sihat so,gelak je la kerja kami.Sains tuisyen Tina dah belajar sampai Chapter 2:Blood Circulation.Kat sekolah Tina plak,baru habis Chapter 1.So,habis je tuisyen Tina trus pergi kedai Husna.Tetiba mood rajin nak buat keje sekolah mai la..! :D Alhamdulillah ,hampir nak siap keje sekolah Tina.Malam ni nak bwt nota je..Mathematics tu,Tina nak tanya cikgu esok.Hari ini pon time online Tina sekejap je.X macam selalu.Berjam-2 online..Maklumlah..Cikgu sudah mula 'naik angin' dengan bagi homework gila banyak!!!

Esok sekolah Tina dah start kelas ELIT lorh.Nampaknya,balik lambat lagi la tiap2 petang.Huhu.X pe.Tina lebih suka duduk sekolah daripada duduk rumah mendengar 'radio percuma' n online sampai x ingat dunia!!X ke parah kalau macam tu?==" Adik lelaki Tina dah balik asrama dah petang tadi.Mean,esok sudah start sekolah!Kenapa la cuti rasa sekejap je ha??!!So stress!! :3

Selasa ni Tina x pergi sekolah sebab >tekan SINI< Ha,dah tahu kan sebab apa?Bulan 3 ni pula ada Kem Kepimpinan Pengawas 2012.AJK tertinggi wajib pergi n Tina salah seorangnya tu.Tapi..Umi Tina cakap x boleh pergi sebab tangan Tina ni x berapa nak elok lagi.*Tina rasa dah ok la!*Tengok la macam mana.Tapi,I really want to go there!!! :( Kat Tapah .Dekat je pon..Kentut pon boleh dengar dari Aloq ni !*ececeyh ayat kau Tina!*

Jumaat ni Tina balik kampung.Dah tahu an?Semalam punya entry sudah diberitahu ..Sepupu Tina kahwin.Tuisyen x pergi la next week..Excited gila sekarang ni!! :D Oklah.Nak mandi n buat sikit lagi homework!Bubye Earthlings!

p/s :Malam ni ada AJL la.Jom ramai-2 terpacak depan TV jom!*Tina tahu ni pon sebab ada orang bagitahu Tina* >.<



No comments :

Post a Comment