Friday, January 27, 2012

My friends ! (girls)

Hari ini Tina nak cerita pasal Tina n kawan2 Tina..X ada idea nak tulis apa,baik Tina cerita pasal dyorang.

Nur Ashiqin
  • My BFF!
  • Seorang yg brutal jgk la XD
  • Selalu bwk Tina naek moto.
  • Sekepala ngan Tina
  • Penasihat no.1 Tina.

Nurul Husna
  • My BFF!
  • Pandai bagi nasihat.
  • Penasihat no.2 Tina..
  • X suka marah orang.
  • Suka berahsia.
  • Lembut,x ganas macam Tina n Ikin.



Fatin Safiqah
  • Selalu suruh Tina ajar Mate n Sains.
  • Competitive!
  • Cute n cantik.!
  • Kecik!
  • Pandai Sejarah.

Fazilah Asri
  • Kakak yg paling sporting!
  • Mulut ikut sedap lepas je..Hihihi
  • Rapat ngan Tina n the geng! :D
  • Macam adik n kakak angkat.. ><
  • Cute macam DORAEMON! :D
  • Form 5 (2012)

Nor Haleana
  • Cantik!
  • Rapat ngan Tina,sama macam kak Fazilah.
  • Selalu dtg lambat sekolah!hahaha
  • Garang..*garang ke?*hehehe
  • Selalu ngan kak Fazilah.
  • Form 5 (2012)

Athirah n Shahirah
  • Ulat belungkas yang x pernah berpisah.
  • Dua-2 pandai! :D
  • Thirah ,suka ajarkan Tina Mathematics.
  • Shahirah pandai BI.
  • Dua-2 fanatik KOREA!(setiap hari ada je cite dyorang sembang)hehe
  • PELAJAR TARGET!


Farihin
  • Tina rapat sebab tutttttt!
  • Pelajar bijak! :D
  • Blogger too!
  • Tina share masalah kat dia! :)
  • Dia pon x segan nak cite masalah dia kat Tina.
  • Badan kecik dibandingkan dengan Tina!haha!!
  • Form 4 (2012)
Okeyh,itu je la Tina nak post untuk hari ini.Bubye..Tina nak makan!!Pesanan untuk korang daripada Tina.
''berkawan biar beribu,berkasih biar satu''



No comments :

Post a Comment