Tuesday, January 31, 2012

Today story !

Hello Earthling!Ok,hari ni Tina pergi sekolah sekerat masa.Pukul 9:30 dah balik dah.Pastu pergi hospital.Sungguh geram sebab x dapat belajar Mathematics tadi..Dah masuk Chapter 7 dh.. >.<
Sejarah pulak dengar kata,banyak keje.Jenoh Tina malam ni pulon buat!!Tina suruh Husna datang malam ni.Ikin?Paham2 je la dia..Nak tengok cite Vanilla Coklat katenye.

Ok,tadi kat hospital gile punya banyak manusia yang patah2 tulang segala..Macam biasa.Masuk je hospital,rasa laen macam dah jantung ni.Tunggu turn dulu.Dh sampai turn Tina,masuk dlm tu,dpt doktor perempuan.Alhamdulillah!Baik pulak tu.:D Bukan macam sebelum ni.Doktor lelaki semua kejam2 !Doktor tanya kenapa x nk operate kat Tina.Tina jawab takut. >< Pastu dia cerita semua la pasal tangan Tina.Effect dia bila Tina tua nanti..Masa dia cakap tu,pakai x-ray Tina yang lama.Then,doktor lelaki tu ambik x-ray lama tu n suruh pergi x-ray lain..Tunggu punya tunggu kat tempat x-ray tu,sampai turn Tina.Tina pon masuk la bilik x-ray tu.Beberapa minit kemudian*cewah ayat!*result x-ray pon dapat.

Kami pergi balik jumpa doktor kat bilik.Doktor tu ambik result x-ray Tina pastu tengok.Nak tahu dy cakap apa?Meh sini nak gitahu.Tulang kamu dah masuk tapi senget.X lurus macam orang biasa.Ha,macam tu la dia cakap kat Tina.Tak boleh nak betolkan dah sebab tulang tu dah masuk.Alhamdulillah dah masuk tapi senget.Effect dia x tahu la bila.. :( Pastu pergi hospital balik 29/5/2012 nanti.

Then kami pon balik...Lapar gile time tuh!Mana x nye.Dari pagi sampai tengahari x mkn..Pastu kami pergi makan kat Tesco Taiping..



Kami makan hot plate.Umi Tina minum ABC,Tina minum Cool Blog.Pastu,alang2 dah sampai Taiping,apa lagi..Window shopping la..Hahaha..Bukan shopping..Window shopping dulu..Penat kaki Tina ikut umi jalan kat Tesco and Taiping Central tadi..Pastu balik2 dari Taiping,Tina trus g sekolah.1M1S tu la..Ok,sampai sini je la..Bubye!

Jyeahhhh!Lagi 2 hari lagi tittew nak balik kampung! :D





No comments :

Post a Comment