Wednesday, February 29, 2012

Story.

And hello earthlings!!Sorry sebab dah lama x tulis entry.Maklumlah..Sibuk mengalahkan PM lorh.Hehehe..Act,semalam baru je terasa nak menulis entry.Tapi,disebabkan keletihan semalam,x jadi nak type..Hehehe..Tambah2 pulak,semalam malam ada cite Vanila Coklat .Lagi la busy!!!Hahaha..

Semalam kat sekolah Tina ada Majlis Persaraan Tn.Haji Hasanuddin.Pengawas2 kena jalankan tugas2 yg telah ditetapkan..So Tina as AJK tertinggi ,buat extra punye tugas.Letih!!Plus,semalam Tina kena buat persembahan mendeklamasikan sajak in B.Inggeris..Alhamdulillah berjaya sampaikannya dengan baik.. :)
Kalau nak tengok gambar semalam ,add fb Tina kat sebelah kiri tu n select photos.Easy right?

Sejak kebelakangan ni,asyik hujan je kan?Sejuk je petang2.. :) Sedap untuk tido ..!Tapi ,teettttttttttttttt!!!!! Tina x tido sbb Tina x suka tido petang!Kalau betul2 x larat,baru Tina tido..Pastu,tiap2 hari balek lambat..Setiap hari Isnin,Selasa n Khamis ada Kelas Pecutan n ELIT.Rabu KoKo n Jumaat ada kelas tambahan Science..Pastu ngan 1M1S nye pulak..Perghhh!Full an timetable I ?Sabtu malam n pagi Ahad tu pulak ada tuition .Malam Isnin pon ada tuition jugak..Korang ada? :D

Next week Tina exam..So,doakanlah ea semoga Tina dapat jawab dengan mudah..Haishhh!Pehal ntah mata Tina dah mula ngantok ni..Padahal baru Maghrib.Belom malam lagi..Oh ya!Lagi seminggu lebih lagi..Ada apa ?Ingt lagi x pasal nasi hari tu..Okey.Pasal tu la.Lagi seminggu lebih lagi Tina boleh makan nasi.. :D Tina lupa nak cite la..Tina dapat sepupu lelaki baru hari Sabtu lepas iaitu 25 February 2012..Tina nak tengok budak tu!!!Cuti bulan 3 ni baru dapat tengok dia..Ye la..Mana x nye..Sekarang kan still sekolah lagi..Mana boleh ponteng..Titteww ni budak baek..X penah ponteng lagi tahuuu..*gedik kau!*

K la..Tina nak solat..Moh kita solat moh .. :D
Assalamualaikum..





Saturday, February 25, 2012

KoKo

Hello Earthlings!Hari ini hari Sabtu bersamaan dengan 25/2/2012..*apa la Tina merepek ni*.Okeyh,hari ini sekolah Tina ada aktiviti KoKo..Pelik an?Hari Sabtu pon ada buat KoKo jugak ke..?Hurmmmm..Kalau ada KoKo,mesti Tina x boleh pergi pekan.. :( Sabar je la..KoKo pada kali ini Pengetua ada jemput JPAM datang bagi ceramah n buat practicum CPR..KRS semua terlibat n unit beruniform laen hanya boleh hantar 10 orang sahaja.So,Tina dipilih untuk mengikuti pelajaran tersebut..

Kami duduk dekat dewan n yang x terlibat tu,buat aktiviti bersama cikgu yang menjaga unit beruniform masing2.Pengakap tadi buat latihan kawad kaki dan menyalakan unggun api kalau x silap la.Pastu rehat pukul 10 pagi..Habes rehat,baru kami buat praktikal CPR.Tina wakil daripada Pengakap try buat CPR tu..Syok!!Syok sebab dah tahu cara2 untuk memberi rawatan awal sebelum ambulance datang.Kita perlu mengikut protokol CPR iaitu:
D R A B C
D-Danger
R-Response
A-Airways Circulation
B-Breathing
C-Compression

Ha!Itulah yang Tina diajar tadi..Kalau nak tahu lebih lanjut,pergi la search kat Google tu..Kalau nak menaip,panjang !!Kalau sape2 sekarang umur 14 tahun.Pergi tengok kat buku teks PJK korang tajuk 'Pertolongan Cemas'.Ada cite pasal DRABC ni..Okeyh,bagos! :D

Bulan ni punya perjumpaan KoKo amat amat amat amatlah memuaskan!!Ramai yang memakai baju uniform masing2.Syabas anda semua!!Hahaha!! :) Hujan sudah berhenti n kembali panas!!Haishhh !Semenjak dua menjak ni ,cuaca asyik x menentu je kan?Siapa setuju angkat tangan!(walaupon I x nampak)hehehe

Oke,Tina dah x tahu nak cakap apa better out la an..Malam ni Tina ada tuition Mathematics .Kerja dia pon x siap lagi ni..Hehehe..Bubye! :*




Tuesday, February 21, 2012

Today story .

Hello ebelibadi .Sudah sehari Tina x menulis di blog Tina ini.Last entry hari tu bertarikh 19/2/2012 .*ignore that picture*teeeeettttt !Hahahaha..My boyfriend picture lol :D Jeles ke ?Dipersilakan jeles sbb kita sudah pon bermadu..(mood gila datang dah!)Ok,stop merepek Tina!

Hari ni budak perempuan kelas Tina buat kek..Kumpulan Tina buat kek paun berperisa oren .Kumpulan Shahirah pulak kek paun berperisa coklat.Kenapa kumpulan Tina x buat flavor coklat??Sebab Tina tak suka coklat!!Kan Tina dah bagitahu hari tu.Tapi kalau coklat CADBURY Tina suka! :D Suka sangat2!!Group Tina buat 2 bekas kek tu.Satu ada kismis n satu lagi kosong je.Yang kismis tu sedap n jadi tapi yang kosong tu lembik!!Sedap tu,boleh la..Agak2 boleh dimakan la..X pe..Nanti try lagi sampai jadi betul2 rupa cake! :) Kita buat sama2 nak?Hahaha!!

Hari ini jugak ada pertandingan perbahasan .Tina jadi audience tadi.Perghh gile group sekolah Tina berbahas tadi.Terkejut Tina n Ikin dengar Kak Hazieqah 'jerkah' .Gugur jantungku!Tapi pape pon.Best la tgok dyorang membangkang.Bangkang habes-habesan wooo!Tahniah kepada pasukan lawan kerana telah menewaskan sekolah Tina.Tahun depan cuba lagi ye pasukan sekolah Tina !

Tadi petang ada 1M1S..Tina pon pergi la lepas habes kelas ELIT.Sebenarnye x pergi pon kelas ELIT tadi sebab tengok perbahasan tu la.Tapi kerja cikgu Wati bagi masa kelas ELIT tu dah siap k!Tina buat masa perjumpaan bola baling tadi.Sambung balik cite pasal 1M1S tu.Geng Form 4 ushar paras je Tina tadi.Tina x buat masalah pon kat hngpa.Nak ambik si F tu.Ambikla..!X heran pon.Sekarang kau dah dapat dia,nak cari pasal ngan Tina apa pasal?!!X puas hati lagi?!Nasib Tina x buat apa tadi.Kalau x ,nahas ..Malas nak pikiaq pasal orang yang x de sivik ni..Buat sakit kepala ja pikiaq pasal dyorang tu..Esok jeling2 Tina lagi Tina tahu la nak buat apa.Sikit pon Tina x goyang la..!

Ok,sudah habes cerita ..Bubye..

Malam ni Vanila Coklat ! :D



Sunday, February 19, 2012

Hello!

and good morning!Today is 19th February 2012 and now is 12:40 a.m !Oh !Why I didn't sleep yet?Because I don't want to!Hehehe :) 

Tetiba datang mood nak tulis entry,so Tina nak tulis la ni..Semalam hari Sabtu malam tuisyen Mathematics.Semalam malam jugak kami sambut hari jadi adik lelaki Tina.Hari jadi dia Isnin ni iaitu 20 Februari .So,diawalkan 2 hari sebab esok adik Tina dah balek hostel.Mula2 ,Tina n kawan g tuition class dulu.Balek-2 dari tuisyen,Umi ajak dyorang sume makan dulu.Umi masak mee goreng basah!Pastu beli sate daging n ayam ntah bpe puluh.Banyak lagi lebih tu sate.Dalam peti ais :D

Esok Tina akan makan itu sate.Kau tunggu la wahai sate.Birthday cake adik Tina ni plak Cake Chocolate Moist.Tina rasa dah kek tu..Rasa manis2 pahit ..Hari ni Tina makan malam!Sekali-sekala x pe kan..Hehehe..Oke la.Mata dah ngantok la..Esok pagi ada tuition lagi..Esok kelas Science..Bubye!!




Saturday, February 18, 2012

I Miss you so bad EX ! :d

Apasal ntah perasaan ni tetiba je datang malam semalam.Sekarang ni Alhamdulillah makin berkurang daripada semalam.What feeling ? I Miss Him so much yesterday and now ,still feel the same feeling.I'm happy to hear that he miss me too :D 

This morning,my phone was rang.So,I answer that call.How surprise I am!He told me that he miss me so much!(you dont know that I felt the same too) .Perasaan Tina kat awak x boleh hilang la awak .. :( Macam mana nak bagi hilang for forever?(tanya soalan bodoh pulak)..I try to love someone else but I can't and my feeling to you was so strong! I know that you will read this.(I guess so)

I want you to know that even you was hurting me but I'm still love you.
~THE END~
Sorry ,berjiwang di petang hari :D




Friday, February 17, 2012

Untitled post.


n good evening ebelibadi!!X de story untuk hari ini la..Kalau apa2 je yang lintas kat kepala Tina ni,Tina tulis ye.

Today,mood Tina x berapa baik sangat kat sekolah.Semua ni bermula pasal duit.Maklumlah..Bendahari kelas,bendahari pengawas..Tina geram sebab ada yang baloq nak bayar duit.So,tetiba mai mood nak marah orang je..Sorry kepada sesiapa yang kena maki ngan Tina tadi..Oh Justin Bieber..Terasa tenang sikit bila tengok picture2 awak..Hahaha..Kan dah merapus!

Hari ni baru rasa effect semalam..Sakit tangan!!!Apa yang jadi semalam?Shhhhhhh!!Ada la..X boleh habaq kat sini.Agak2,bila akan hilang rasa sakit ni ha?Dah la tangan kiri sakit.Ni pulak,tangan kanan..Nasb badan la.Huhuhu..Petang ni x de tuition class.!:D Yeeppi!Kalau ada pon x pe,kalau x de pon x pe..X kesah pon,sbb duduk rumah pada hari Jumaat memang boring! >.< Siapa setuju angkat tangan macam sekarang Tina buat!(nampak ke?)Hahahaha!!#moodmerapukembali!

I dont know what else I want to share.Ha!I've got a topic that I can talk here.Tina tengok budak2 sekarang ni(budak2 bawah umur daripada Tina)pandai dah bercouple-couple ni.Tina sendiri pon single.Budak sekarang ni semua merenyam ea?Mesti kena ada peneman time sekolah ea?X paham betol Tina..Yang atas daripada Tina(mean,15 tahun dan keatas)tu x pe la.Tina x kesah sangat sebab dyorang dah nak habes sekolah dah.Ni yang masih fresh lagi ni..Muda lagi ni.Siap buat relationship status kat facebook tu..Adik2 x malu ke?Mengheboh-heboh kat semua orang.Kalau Tina la an,Tina malu.Malu sgt2!!Buat relationship ngan pompuan pon dh rasa laen,tambah ngan lelaki.Pleaselah!Lagi la rasa laen!What is the aim of couple?Is it just for fun?

Kita belajar pon x habes lagi.Ustaz Tina kata,buat apa bercouple-couple ni.Membuang masa je.Buat dosa je.Tambah2 lagi,membazir kredit lorh!!Baik kita fokus untuk belajar je buat masa sekarang.Soal tu,letak kat tepi.X sesuai fikir pasal tu dalam usia macam kita ni(termasuk Tina).Kawan lagi seronok daripada couple bagi Tina.Ustaz Tina cakap,masa couple,semua nak cover..Jalan cover,makan cover n semua cover.Tapi bila dah kawen,semua x cover!Hahaha!!Bila Tina pikir apa yang dimaksudkan ustaz,barulah Tina paham apa yang nak disampaikan tu..Hehehe..Maklumlah..Otak slow nak tangkap..So,renung-renungkanlah apa yang Tina tulis ni.Goodbye! :D





Thursday, February 16, 2012

My gold !


Esok hari Jumaat,lusa hari Sabtu so the meaning?Cuti!!!Yeeaayyyy!
Tina perasan la an,setiap hari Khamis je,mesti ada orang histeria..Memang setiap Khamis la Tina perasan..Ok!Stop talking about that!Meremang bulu roma Tina bila ingat pasal tu balik..My gold??Apa dia gold Tina?Baca je la ye sampai perenggan bawah bawah bawah n bawah lagi. :D

Hari ni pon macam biasa.Cikgu ramai x de.So,jadi zoo la kelas Tina tadi..As usual lagi.Hari ni balik lambat.Pukul 6 petang..Terlajak sampai pukul 6 tu sebab dengar ceramah free oleh Farizal iaitu senior Tina.Dengar punye dengar,x sedar dah lewat..Ini pon rasa macam nak dengar lagi je..X puas dengar sekejap je.

I have another gold!Tina x nak makan nasi selama sebulan starting from 12/2 until,kira sendiri la sebulan tu bila..Hahaha..Tujuan??Nak kurangkan berat badan sikit.(cehh!)Semalam timbang ,naik 1 kg..Tension n musykil!Macam mana la boleh naek..(mestilah sebab makan!)Apa la Tina ni..Tina ngan Ikin sudah berazam untuk menyelesaikan misi ini!Hahahahha XD Mana x naek,x makan nasi tapi makan mee.Sama la jugak tu,umi Tina cakap.So hari ni,umi pergi beli cereal n a lot packets of biscuit for me in order to lose weight.Diet,diet jugak!Jangan abaikan kesihatan ye Tina!Tangan awak tu,jangan terlampau buas!Kan hari tu dah kena sound ngan cikgu sebab main bola baling..Opppsss!Terlepas la pulak!! Ha!Itulah gold Tina..

Dah selesai cite pasal gold so jom kita buat cikgu punya gold plak..Apa dia?Homework mehhh!!Gold cikgu ialah,supaya kami ,students siap homework dia..Bubye!!See u in another writing tomorrow! :)

I miss u..Hahahaha XD (nonsense statement)



Wednesday, February 15, 2012

Ceritera Rabu! :D



n Hello hello hello!!Dah lama x menaip untuk blog ni..Huhuhu..Almaklumlah..Busy!! :3
Minggu ni Tina rasa,minggu yang paling penat woo!!Dengan kelas pecutannye,ngan kelas ELITnye,ngan kokurikulumnye..Haishhhh!!Penat badan!!Tapi x pe,demi masa depanku,ku sanggup berjuang!!Hahahah!*ayat pergghhh!*Hari2 balek sekolah kol 6.Kadang2 kol 5 tolak hari Jumaat.*Start dah merapu*

Act,hari ni hari paling syok wo kat kelas..4 masa cikgu x de..Dengan peluang yang ada ni,Tina pulun siapkan homework semua..Dan siap sikit!Kurang sikit bebanku!hahaha XD Semalam homework Tina siap awal n Tina tido awal.Kat sekolah tadi still ngantok lagi..Why??Ikin cakap,"sebab mata hang terkejut tu..Mata tu cakap,kenapa tuan aku tido awal plak ni?Selalu lambat."huhuhuhu..Iye la Ikin oiii..Ambik kat hang 2 tan..Masa BM tadi Tina tido sekejap..Walaupon tido dlm beberapa minit,terasa macam berjam-jam ..!Nikmat!!Tersengguk-sengguk salin nota masa BM tadi..Elok cikgu cerita,Tina tido..Cikgu cakap,Tina bangon n tulis..Pastu tido,tulis,tido,tulis,tido,tulis sampai la balik..

Hari ni hari Rabu,so ada kokurikulum la an..Start from today,every Wednesday ,prefect2 semua kena ligan orang yang buat persatuan bawah pokok..Maksudnya,budak2 yang x ada kelab persatuan la tu..Penat tawaf satu sekolah..Dyorang ni boleh wakil sekolah ni dalam acara lari sebab lari laju sgt!!X dpt eden nak ligan..Tpi,dengan kuasa suara Tina yang boleh dengar berbatu-batu ni,Tina menggunakannya tadi..Panggil melalui jeritan!Bukan dengan mengejar..

Okeyh2,stop babbling !Gotta go!Nak buat homework!Bubye!!!
Betul ke you heart me lagi?Macam x boleh percaya je LELAKI ni.


Monday, February 13, 2012

Kesian sangat ke kalau SINGLE ?

Kenapa tajuk HOT je..Hehehe..Hot ke?Entahla.Siapa single lagi,angkat tangan?Eh2!Kite same la.Single-mingle lagi!

Kesian sangat ke single ni?Malu sangat ke kalau sepupu2 ,kawan2 or sape2 ke tnye ada boyfriend ke x ?Hina sangat ke?

Bagi Tina,X LANSUNG!Malah,lebih happy dari bercouple.X dinafikan,kalau couple tu,seronok sebab ada orang caring kat kita.Terserah kat korang la kan sebab Tina dah pernah rasa dua2 tu.Tapi x lama la rasa hidup bercouple,3 bulan je..Hehehe..

So,sape2 yg single tu,x payah la risau sangat ye?Cinta akan datang dengan sendirinya sebab Allah telah takdirkannya.Cuma masa tu je.Cepat or lambat kita x tahu..Bersabar je.Lagipon,couple ni bukan ke haram?Couple jadi HARAM kalau buat perkara2 yang dilarang Allah.*tetiba jadi ustazah*.Lagipon,dalam usia2 belasan tahun ni,x sesuai la nak bercintan-cintun ni.Belajar pon x habes lagi.Duit pon guna duit mak bapak lagi.X sesuai x sesuai.....

Kenapa tetiba Tina buat entry macam ni??Tina buat entry macam ni sebab Tina geram."Ada pakwe ke belom?"Tina jawab,"x de".."Kesian2"..Mana x angin Tina!Boh sedas penaboh kang kat muka tu baru tahu kau!Berulang-ulang tanya soalan yang sama,padahal sama jugak jawapan!Single doesn't mean me UNHAPPY !Sometime la unhappy sebab rindu kat dy lagi tapi Tina cuba x ingatkan dy and Tina boleh! :D Give a clap to me..Yeeeaaayyyyyy! :-)

Kesimpulannya kat sini,sabar je n tunggu cinta tu datang sendiri..Ok,bantal sudah memanggilku!Bubye earthlings!:)

Sorry kepada sesiapa yang terasa ngan penulisan Tina kali ini. 






Friday, February 10, 2012

Apa masalah kau?Grrrr!!

Huh!Tina x tahu apa masalah kau wahai facebook.Makin lama makin mengong lha...!Makin gila..!!
Ni pon Tina login x kuar pape.Kuar warna biru kat atas tu je..Kat bwh2 tu kosong!Fed up betol la..!Last2,logout je lagi.Naseb baek blogspot ni baek kat Tina.Facebook tu dah banyak kali buat hal..Grrrr..=.=''

Mark oh mark..Whats wrong with FACEBOOK?Answer me!!(macamlha dia boleh tahu..hehehe)It getting worst nowadays! :3 Sape setuju angkat tangan..!Pernah x facebook buat hal kat korang?Tina banyak kali tahu x..

#entryyanggilependek.sorry.



Wednesday, February 8, 2012

Wordless Wednesday


 Let me capture your smile..Ok..1,2,3 smile like this ^_____________^




Kaching!!Yar!This is your face that I capture just now..
.
.
.
.
.
.
.
.

.
.
.
.

Wah2!!Senyum sakan ye kamu!Okeyh,intro yang agak menjengkelkan !Act,x tahu nak tulis apa,so Tina merepek,merapus dan meraban*bukan semua maksud sama ke?*Hahaha!!Whatever la..!

Tadi petang kan,Tina naek moto!Wah!!Seronok gile tadi..!Itu pon bersebab Tina naek moto..Hehehe..Kalau x jangan harap boleh naek.


#Goodbye!



Whats wrong with me?

What's wrong with me today?Your face was playing in my mind every second,every minute an every hour today.!I wait for ur call today but you didn't call me..Today,I was hearing all the slow songs..Melayan jiwa sekejap..Why you came to my life capital F??!!You make me crazy bitch!Now,I can't lie myself.
I MISS YOU ,stupid !!

I don't know how your feeling right now after loosing me.Are you happy?Ouh!!Yes you're happy right??I'm happy too! :D Happy + geram !Geram because you do this to me..Mainkan perasaan aku!I've got green eyes when I look at you with her and my jealous was not worst than before.I can control it if you were noticed it!I bet you didn't noticed right?Your eyes were always on her right?Not me anymore.Ok,I accepted it because you are not everybody to me.Just A FRIEND for now!I must forget you that you used to be my boyfiee in the past.You just a friend to me right now!!

#IMISSYOUDAMNMUCH right now!If I could turn the time,I'll not accept you since that day!!

Sorry for the broken English..




Tuesday, February 7, 2012

Thanks capital S ! :')

Nak jiwang sikit petang2 ni boleh?Okeyh..

Masih ada lagi yang menyayangi Tina selapas keluarga Tina.Terima kasih awak!Terharu Tina awk hantar mesej kat Tina.
Tina, aq msh syg kt hg...
Tina pon x kesah awk nk sayang Tina sbb awak baik dan selalu tegur Tina bila Tina buat salah.Awak selalu tegur Tina sebab awak sayang Tina kan??Bukan sebab awak sje2 kan?Awak selalu bagi nasihat kat Tina lepas Tina clash ngan DIA.Awak selalu menegur kesilapan Tina..Terima kasih banyak2..Tina hargainya sangat2..Lepas ni Tina harap,awak lebih kerap menegur Tina.Tina akan cuba ubah.. :') Dari dulu lagi Tina perasan yang awak memang ada hati kat Tina tapi Tina buat bodo je masa tu sbb masa tu Tina dah 'ada'.Lepas tu awak berani luahkan semuanya isi hati awak kat Tina hari tu..Tina pon tergamam sebab awak berani luahkan!

Tina selesa kawan ngan awak..Awak pon sama kan?Kalau ada jodoh InsyaAllah bersatu la kita..*ececeyh ayat!*Tina harap,persahabatan kita x kan terputus la ea?Lepas awak habes sekolah,jangan la lupa kat Tina ni ha..Tina pon x kan pernah lupa kat awk!!Je T'aime  !!

#terimakasihkeranasudimembacaluahanhatiTina.

Monday, February 6, 2012

I'm Back

Tina baru balek dari kampong.Bertolak dari sana pukul 11 n sampai sini pukul 2:03 ptg..Memang syok la kat sana .Kalau balek sepupu2 lelaki Tina lagi syok..Boleh lawan2 ..haha!!

Malam sebelum kenduri tu,Tina tido umah sepupu Tina yang buat kenduri tu..Ada ke patot malam tu dyorang tinggal Tina sorang2 ..Bukan sorang2 dlm umah tu..Maksud Tina,sorang2 Tina la..X de kawan yg sebaya n Tina kenal pon kat sana..Pastu,Tina pon duduk je dlm bilik n x kuar sbb ramai orang ngah gotong royong malam tu..Duduk punye duduk,*memang boring la* Tina pon tertido.Time Tina tido tu,orang kat luar tengah makan nasi goreng.Tina x tahu pon.. :( Apa lagi!Tengah malam tu lapar gila!!Tina x kira dah diet ke apa ke.Tina bedal je malam tu..Eh silap.TENGAH MALAM ok!!Itu pon berlaukkan ikan temenung goreng n kicap..Boleh la gagah 'kenyang'..

Hari kenduri tu,Tina tolong asuh budak,tolong angkut barang ke sana ke mari,tolong menghantar makanan untuk orang,tolong makan hahaha!!Tina ske jaga budak tu..Budak tu comel,tembam,putih n x mudah menangis!!Itu yg senang jaga tu..Budak tu,anak sepupu Tina.So,dia panggil Tina,MAK LONG Tina..Hahaha!!*dah tua dah Tina rupanya*His name is Adam.


Comel x macam Tina?*perasaan ekau!*Hari ni x sempat jumpa dia sebab Tina balik awal n dia sampai umah tok Tina lambat..So sad.. :'(

Mata Tina dah mula mengantok n maknanya,bantal sudah memanggil diriku.Bubye!

Round 3 dah masuk toilet.Lepas ni InsyaAllah round 4..Ini semua disebabkan makan mee goreng yang pedas tu kot..!




Thursday, February 2, 2012

My drawing!Justin Bieber ! :)

Today ,Tina melukis potret gambar Justin Bieber!Wah!!Macam x percaya je Tina.Mula2,rasa macam x yakin je nak lukis.Last2 dah dengar n tengok macam mana cikgu buat.Terus Tina buat..Then,jadi la sikit rupa Justin Bieber just mata dia je x jadi sikit..Nanti nak repair sikit..Nak tengok??Scroll down ye syg !
'
'
'
'
'
'
'
'
'
'
'
'
'
'
'
'
'
'
'
'
'

Acano lukisan Tina bagi korang?Sama tak?hahaha

Kesian muka awak Justin Bieber sebab kena conteng ngan saya!Haha!!Jyeeaahh!Esok balik kampung!




Wednesday, February 1, 2012

Birthday Girl! :)


Happy birthday to you!Happy birthday to you!Happy birthday to Kak Farihin !Happy birthday to you!
First of all,I want to wish to Kak Far,long live ya!Bila nak besar macam Tina?O.o Hahaha!!

Hari ini,macam x cukup je masa kita jumpa kat sekolah an?Masing2 busy ngan tugas masing2..Pagi tadi pon sekejap je kita jumpa.Petang tadi pon sekejap!Nasib baik Tina sempat wish kat akk an?Rasanya,baru je kita kenal n then terus rapat..Kita rapat pon sebab Tina cerita pasal lelaki palyboy tu kat akk..An3 ?haha!!Pastu sampai la sekarang Tina still cerita pasal lelaki playboy tu kat akk n lama2 Tina dah semakin meluat nk dengar cite pasal dia n nak cer pasal dia!*ok,lari daripada tajuk!*

Akk,akak sudah semakin tua !Tapi,nampak muda lagi disebabkan faktor saiz!Hehe..Jangan marah ye!Amacam?Seronok x jadi cucur gergasi hari tu?Haha!!Meme syok la!One more thing,belajar elok-2 n masuk University tahu nnti! :) Kalau celebrate birthday akk,jangan la lpe nk ajak Tina ni..Hehehe.*dengan muka x malunya*

Lastly,Happy birthday kak!