Wednesday, February 1, 2012

Birthday Girl! :)


Happy birthday to you!Happy birthday to you!Happy birthday to Kak Farihin !Happy birthday to you!
First of all,I want to wish to Kak Far,long live ya!Bila nak besar macam Tina?O.o Hahaha!!

Hari ini,macam x cukup je masa kita jumpa kat sekolah an?Masing2 busy ngan tugas masing2..Pagi tadi pon sekejap je kita jumpa.Petang tadi pon sekejap!Nasib baik Tina sempat wish kat akk an?Rasanya,baru je kita kenal n then terus rapat..Kita rapat pon sebab Tina cerita pasal lelaki palyboy tu kat akk..An3 ?haha!!Pastu sampai la sekarang Tina still cerita pasal lelaki playboy tu kat akk n lama2 Tina dah semakin meluat nk dengar cite pasal dia n nak cer pasal dia!*ok,lari daripada tajuk!*

Akk,akak sudah semakin tua !Tapi,nampak muda lagi disebabkan faktor saiz!Hehe..Jangan marah ye!Amacam?Seronok x jadi cucur gergasi hari tu?Haha!!Meme syok la!One more thing,belajar elok-2 n masuk University tahu nnti! :) Kalau celebrate birthday akk,jangan la lpe nk ajak Tina ni..Hehehe.*dengan muka x malunya*

Lastly,Happy birthday kak!




No comments :

Post a Comment