Wednesday, February 15, 2012

Ceritera Rabu! :D



n Hello hello hello!!Dah lama x menaip untuk blog ni..Huhuhu..Almaklumlah..Busy!! :3
Minggu ni Tina rasa,minggu yang paling penat woo!!Dengan kelas pecutannye,ngan kelas ELITnye,ngan kokurikulumnye..Haishhhh!!Penat badan!!Tapi x pe,demi masa depanku,ku sanggup berjuang!!Hahahah!*ayat pergghhh!*Hari2 balek sekolah kol 6.Kadang2 kol 5 tolak hari Jumaat.*Start dah merapu*

Act,hari ni hari paling syok wo kat kelas..4 masa cikgu x de..Dengan peluang yang ada ni,Tina pulun siapkan homework semua..Dan siap sikit!Kurang sikit bebanku!hahaha XD Semalam homework Tina siap awal n Tina tido awal.Kat sekolah tadi still ngantok lagi..Why??Ikin cakap,"sebab mata hang terkejut tu..Mata tu cakap,kenapa tuan aku tido awal plak ni?Selalu lambat."huhuhuhu..Iye la Ikin oiii..Ambik kat hang 2 tan..Masa BM tadi Tina tido sekejap..Walaupon tido dlm beberapa minit,terasa macam berjam-jam ..!Nikmat!!Tersengguk-sengguk salin nota masa BM tadi..Elok cikgu cerita,Tina tido..Cikgu cakap,Tina bangon n tulis..Pastu tido,tulis,tido,tulis,tido,tulis sampai la balik..

Hari ni hari Rabu,so ada kokurikulum la an..Start from today,every Wednesday ,prefect2 semua kena ligan orang yang buat persatuan bawah pokok..Maksudnya,budak2 yang x ada kelab persatuan la tu..Penat tawaf satu sekolah..Dyorang ni boleh wakil sekolah ni dalam acara lari sebab lari laju sgt!!X dpt eden nak ligan..Tpi,dengan kuasa suara Tina yang boleh dengar berbatu-batu ni,Tina menggunakannya tadi..Panggil melalui jeritan!Bukan dengan mengejar..

Okeyh2,stop babbling !Gotta go!Nak buat homework!Bubye!!!
Betul ke you heart me lagi?Macam x boleh percaya je LELAKI ni.


No comments :

Post a Comment