Monday, February 6, 2012

I'm Back

Tina baru balek dari kampong.Bertolak dari sana pukul 11 n sampai sini pukul 2:03 ptg..Memang syok la kat sana .Kalau balek sepupu2 lelaki Tina lagi syok..Boleh lawan2 ..haha!!

Malam sebelum kenduri tu,Tina tido umah sepupu Tina yang buat kenduri tu..Ada ke patot malam tu dyorang tinggal Tina sorang2 ..Bukan sorang2 dlm umah tu..Maksud Tina,sorang2 Tina la..X de kawan yg sebaya n Tina kenal pon kat sana..Pastu,Tina pon duduk je dlm bilik n x kuar sbb ramai orang ngah gotong royong malam tu..Duduk punye duduk,*memang boring la* Tina pon tertido.Time Tina tido tu,orang kat luar tengah makan nasi goreng.Tina x tahu pon.. :( Apa lagi!Tengah malam tu lapar gila!!Tina x kira dah diet ke apa ke.Tina bedal je malam tu..Eh silap.TENGAH MALAM ok!!Itu pon berlaukkan ikan temenung goreng n kicap..Boleh la gagah 'kenyang'..

Hari kenduri tu,Tina tolong asuh budak,tolong angkut barang ke sana ke mari,tolong menghantar makanan untuk orang,tolong makan hahaha!!Tina ske jaga budak tu..Budak tu comel,tembam,putih n x mudah menangis!!Itu yg senang jaga tu..Budak tu,anak sepupu Tina.So,dia panggil Tina,MAK LONG Tina..Hahaha!!*dah tua dah Tina rupanya*His name is Adam.


Comel x macam Tina?*perasaan ekau!*Hari ni x sempat jumpa dia sebab Tina balik awal n dia sampai umah tok Tina lambat..So sad.. :'(

Mata Tina dah mula mengantok n maknanya,bantal sudah memanggil diriku.Bubye!

Round 3 dah masuk toilet.Lepas ni InsyaAllah round 4..Ini semua disebabkan makan mee goreng yang pedas tu kot..!




No comments :

Post a Comment