Monday, February 13, 2012

Kesian sangat ke kalau SINGLE ?

Kenapa tajuk HOT je..Hehehe..Hot ke?Entahla.Siapa single lagi,angkat tangan?Eh2!Kite same la.Single-mingle lagi!

Kesian sangat ke single ni?Malu sangat ke kalau sepupu2 ,kawan2 or sape2 ke tnye ada boyfriend ke x ?Hina sangat ke?

Bagi Tina,X LANSUNG!Malah,lebih happy dari bercouple.X dinafikan,kalau couple tu,seronok sebab ada orang caring kat kita.Terserah kat korang la kan sebab Tina dah pernah rasa dua2 tu.Tapi x lama la rasa hidup bercouple,3 bulan je..Hehehe..

So,sape2 yg single tu,x payah la risau sangat ye?Cinta akan datang dengan sendirinya sebab Allah telah takdirkannya.Cuma masa tu je.Cepat or lambat kita x tahu..Bersabar je.Lagipon,couple ni bukan ke haram?Couple jadi HARAM kalau buat perkara2 yang dilarang Allah.*tetiba jadi ustazah*.Lagipon,dalam usia2 belasan tahun ni,x sesuai la nak bercintan-cintun ni.Belajar pon x habes lagi.Duit pon guna duit mak bapak lagi.X sesuai x sesuai.....

Kenapa tetiba Tina buat entry macam ni??Tina buat entry macam ni sebab Tina geram."Ada pakwe ke belom?"Tina jawab,"x de".."Kesian2"..Mana x angin Tina!Boh sedas penaboh kang kat muka tu baru tahu kau!Berulang-ulang tanya soalan yang sama,padahal sama jugak jawapan!Single doesn't mean me UNHAPPY !Sometime la unhappy sebab rindu kat dy lagi tapi Tina cuba x ingatkan dy and Tina boleh! :D Give a clap to me..Yeeeaaayyyyyy! :-)

Kesimpulannya kat sini,sabar je n tunggu cinta tu datang sendiri..Ok,bantal sudah memanggilku!Bubye earthlings!:)

Sorry kepada sesiapa yang terasa ngan penulisan Tina kali ini. 






No comments :

Post a Comment