Thursday, February 16, 2012

My gold !


Esok hari Jumaat,lusa hari Sabtu so the meaning?Cuti!!!Yeeaayyyy!
Tina perasan la an,setiap hari Khamis je,mesti ada orang histeria..Memang setiap Khamis la Tina perasan..Ok!Stop talking about that!Meremang bulu roma Tina bila ingat pasal tu balik..My gold??Apa dia gold Tina?Baca je la ye sampai perenggan bawah bawah bawah n bawah lagi. :D

Hari ni pon macam biasa.Cikgu ramai x de.So,jadi zoo la kelas Tina tadi..As usual lagi.Hari ni balik lambat.Pukul 6 petang..Terlajak sampai pukul 6 tu sebab dengar ceramah free oleh Farizal iaitu senior Tina.Dengar punye dengar,x sedar dah lewat..Ini pon rasa macam nak dengar lagi je..X puas dengar sekejap je.

I have another gold!Tina x nak makan nasi selama sebulan starting from 12/2 until,kira sendiri la sebulan tu bila..Hahaha..Tujuan??Nak kurangkan berat badan sikit.(cehh!)Semalam timbang ,naik 1 kg..Tension n musykil!Macam mana la boleh naek..(mestilah sebab makan!)Apa la Tina ni..Tina ngan Ikin sudah berazam untuk menyelesaikan misi ini!Hahahahha XD Mana x naek,x makan nasi tapi makan mee.Sama la jugak tu,umi Tina cakap.So hari ni,umi pergi beli cereal n a lot packets of biscuit for me in order to lose weight.Diet,diet jugak!Jangan abaikan kesihatan ye Tina!Tangan awak tu,jangan terlampau buas!Kan hari tu dah kena sound ngan cikgu sebab main bola baling..Opppsss!Terlepas la pulak!! Ha!Itulah gold Tina..

Dah selesai cite pasal gold so jom kita buat cikgu punya gold plak..Apa dia?Homework mehhh!!Gold cikgu ialah,supaya kami ,students siap homework dia..Bubye!!See u in another writing tomorrow! :)

I miss u..Hahahaha XD (nonsense statement)



No comments :

Post a Comment