Wednesday, February 29, 2012

Story.

And hello earthlings!!Sorry sebab dah lama x tulis entry.Maklumlah..Sibuk mengalahkan PM lorh.Hehehe..Act,semalam baru je terasa nak menulis entry.Tapi,disebabkan keletihan semalam,x jadi nak type..Hehehe..Tambah2 pulak,semalam malam ada cite Vanila Coklat .Lagi la busy!!!Hahaha..

Semalam kat sekolah Tina ada Majlis Persaraan Tn.Haji Hasanuddin.Pengawas2 kena jalankan tugas2 yg telah ditetapkan..So Tina as AJK tertinggi ,buat extra punye tugas.Letih!!Plus,semalam Tina kena buat persembahan mendeklamasikan sajak in B.Inggeris..Alhamdulillah berjaya sampaikannya dengan baik.. :)
Kalau nak tengok gambar semalam ,add fb Tina kat sebelah kiri tu n select photos.Easy right?

Sejak kebelakangan ni,asyik hujan je kan?Sejuk je petang2.. :) Sedap untuk tido ..!Tapi ,teettttttttttttttt!!!!! Tina x tido sbb Tina x suka tido petang!Kalau betul2 x larat,baru Tina tido..Pastu,tiap2 hari balek lambat..Setiap hari Isnin,Selasa n Khamis ada Kelas Pecutan n ELIT.Rabu KoKo n Jumaat ada kelas tambahan Science..Pastu ngan 1M1S nye pulak..Perghhh!Full an timetable I ?Sabtu malam n pagi Ahad tu pulak ada tuition .Malam Isnin pon ada tuition jugak..Korang ada? :D

Next week Tina exam..So,doakanlah ea semoga Tina dapat jawab dengan mudah..Haishhh!Pehal ntah mata Tina dah mula ngantok ni..Padahal baru Maghrib.Belom malam lagi..Oh ya!Lagi seminggu lebih lagi..Ada apa ?Ingt lagi x pasal nasi hari tu..Okey.Pasal tu la.Lagi seminggu lebih lagi Tina boleh makan nasi.. :D Tina lupa nak cite la..Tina dapat sepupu lelaki baru hari Sabtu lepas iaitu 25 February 2012..Tina nak tengok budak tu!!!Cuti bulan 3 ni baru dapat tengok dia..Ye la..Mana x nye..Sekarang kan still sekolah lagi..Mana boleh ponteng..Titteww ni budak baek..X penah ponteng lagi tahuuu..*gedik kau!*

K la..Tina nak solat..Moh kita solat moh .. :D
Assalamualaikum..





No comments :

Post a Comment