Tuesday, February 21, 2012

Today story .

Hello ebelibadi .Sudah sehari Tina x menulis di blog Tina ini.Last entry hari tu bertarikh 19/2/2012 .*ignore that picture*teeeeettttt !Hahahaha..My boyfriend picture lol :D Jeles ke ?Dipersilakan jeles sbb kita sudah pon bermadu..(mood gila datang dah!)Ok,stop merepek Tina!

Hari ni budak perempuan kelas Tina buat kek..Kumpulan Tina buat kek paun berperisa oren .Kumpulan Shahirah pulak kek paun berperisa coklat.Kenapa kumpulan Tina x buat flavor coklat??Sebab Tina tak suka coklat!!Kan Tina dah bagitahu hari tu.Tapi kalau coklat CADBURY Tina suka! :D Suka sangat2!!Group Tina buat 2 bekas kek tu.Satu ada kismis n satu lagi kosong je.Yang kismis tu sedap n jadi tapi yang kosong tu lembik!!Sedap tu,boleh la..Agak2 boleh dimakan la..X pe..Nanti try lagi sampai jadi betul2 rupa cake! :) Kita buat sama2 nak?Hahaha!!

Hari ini jugak ada pertandingan perbahasan .Tina jadi audience tadi.Perghh gile group sekolah Tina berbahas tadi.Terkejut Tina n Ikin dengar Kak Hazieqah 'jerkah' .Gugur jantungku!Tapi pape pon.Best la tgok dyorang membangkang.Bangkang habes-habesan wooo!Tahniah kepada pasukan lawan kerana telah menewaskan sekolah Tina.Tahun depan cuba lagi ye pasukan sekolah Tina !

Tadi petang ada 1M1S..Tina pon pergi la lepas habes kelas ELIT.Sebenarnye x pergi pon kelas ELIT tadi sebab tengok perbahasan tu la.Tapi kerja cikgu Wati bagi masa kelas ELIT tu dah siap k!Tina buat masa perjumpaan bola baling tadi.Sambung balik cite pasal 1M1S tu.Geng Form 4 ushar paras je Tina tadi.Tina x buat masalah pon kat hngpa.Nak ambik si F tu.Ambikla..!X heran pon.Sekarang kau dah dapat dia,nak cari pasal ngan Tina apa pasal?!!X puas hati lagi?!Nasib Tina x buat apa tadi.Kalau x ,nahas ..Malas nak pikiaq pasal orang yang x de sivik ni..Buat sakit kepala ja pikiaq pasal dyorang tu..Esok jeling2 Tina lagi Tina tahu la nak buat apa.Sikit pon Tina x goyang la..!

Ok,sudah habes cerita ..Bubye..

Malam ni Vanila Coklat ! :D



2 comments :

  1. nice post ! oh, Vanila coklat XD

    ReplyDelete
  2. Hehehe ..Thank u! :)
    I like Vanila Coklat so much! <3

    ReplyDelete