Friday, February 17, 2012

Untitled post.


n good evening ebelibadi!!X de story untuk hari ini la..Kalau apa2 je yang lintas kat kepala Tina ni,Tina tulis ye.

Today,mood Tina x berapa baik sangat kat sekolah.Semua ni bermula pasal duit.Maklumlah..Bendahari kelas,bendahari pengawas..Tina geram sebab ada yang baloq nak bayar duit.So,tetiba mai mood nak marah orang je..Sorry kepada sesiapa yang kena maki ngan Tina tadi..Oh Justin Bieber..Terasa tenang sikit bila tengok picture2 awak..Hahaha..Kan dah merapus!

Hari ni baru rasa effect semalam..Sakit tangan!!!Apa yang jadi semalam?Shhhhhhh!!Ada la..X boleh habaq kat sini.Agak2,bila akan hilang rasa sakit ni ha?Dah la tangan kiri sakit.Ni pulak,tangan kanan..Nasb badan la.Huhuhu..Petang ni x de tuition class.!:D Yeeppi!Kalau ada pon x pe,kalau x de pon x pe..X kesah pon,sbb duduk rumah pada hari Jumaat memang boring! >.< Siapa setuju angkat tangan macam sekarang Tina buat!(nampak ke?)Hahahaha!!#moodmerapukembali!

I dont know what else I want to share.Ha!I've got a topic that I can talk here.Tina tengok budak2 sekarang ni(budak2 bawah umur daripada Tina)pandai dah bercouple-couple ni.Tina sendiri pon single.Budak sekarang ni semua merenyam ea?Mesti kena ada peneman time sekolah ea?X paham betol Tina..Yang atas daripada Tina(mean,15 tahun dan keatas)tu x pe la.Tina x kesah sangat sebab dyorang dah nak habes sekolah dah.Ni yang masih fresh lagi ni..Muda lagi ni.Siap buat relationship status kat facebook tu..Adik2 x malu ke?Mengheboh-heboh kat semua orang.Kalau Tina la an,Tina malu.Malu sgt2!!Buat relationship ngan pompuan pon dh rasa laen,tambah ngan lelaki.Pleaselah!Lagi la rasa laen!What is the aim of couple?Is it just for fun?

Kita belajar pon x habes lagi.Ustaz Tina kata,buat apa bercouple-couple ni.Membuang masa je.Buat dosa je.Tambah2 lagi,membazir kredit lorh!!Baik kita fokus untuk belajar je buat masa sekarang.Soal tu,letak kat tepi.X sesuai fikir pasal tu dalam usia macam kita ni(termasuk Tina).Kawan lagi seronok daripada couple bagi Tina.Ustaz Tina cakap,masa couple,semua nak cover..Jalan cover,makan cover n semua cover.Tapi bila dah kawen,semua x cover!Hahaha!!Bila Tina pikir apa yang dimaksudkan ustaz,barulah Tina paham apa yang nak disampaikan tu..Hehehe..Maklumlah..Otak slow nak tangkap..So,renung-renungkanlah apa yang Tina tulis ni.Goodbye! :D





No comments :

Post a Comment