Saturday, March 17, 2012

Cerita masa dikampung


Hey Earthlings!I'm back!Rindu Tina x?Tina rinduuu*okey,tipuu! Hari ni hari apa ha?Buat2 lupa ingatan kejap.Ouh no,tomorrow Sunday n tomorrow tomorrow Monday!Sekolah la!!Homework Tina x siap lagi,esok baru nak buat.Tido lambat lagi la maknanya..Itula!Awal2 x nak nak buat!#bermonolog sendiri ..Peduli?!!Okeyh,Tina peduli.Hihihihi..

Kenapa la cepat sangat masa berlalu?Rasa kejap je cuti ni?Siapa setuju,angguk sikit?Sikit je ea,jangan lebih2!Hahaha!!Sorry..Mood merapu sudah mari =,= Tadi sebelum balik,kami sekeluarga singgah kenduri dulu.Betapa malunya Tina..Pakai Jean n T-shirt je >< X cadang pon nak pegi situ..Abah Tina tengok jam awal lagi,pergi kenduri dulu.Apa lagi,buat muka tembok je la tadi!Kenduri tu kenduri sepupu umi Tina.Anak sepupu umi la kahwin tadi..*banyak giler family belah umi*.Siyess nak cakap ni,banyak sunggoh family belah umi ni ..X pernah jmpe pon dyorang-2 tu..Mai kenduri mcm tdi,baru la tahu yg dyorang ada sangkut-paut ngan Tina.Kalau x,mampos x tahu..

Semalam Tina pergi jumpa sepupu baru Tina!Hehehe..Lelaki ..Baru je lahir kat dunia ni x sampai sebulan.25 February 2012..Kecik lagi!Kalau besar nanti mesti comel :) Tina suke!!Fyi,Tina memang suka budak2 yg still kecik plus cute n tembam macam Tina..Lagi satu,putih gebu!Rasa macam nak picit-2 je pipi dy!Awww!Korang?Mesti sama macam Tina an?Hehehe..dah agak dah...Semalam jugak Tina g umah mak tam Tina.Itu tempat yang WAJIB pergi bila balik kampung.WAJIB tu!Entah la pasai pa jadi tempat yang wajib pergi..Hehehe..X pe,kat situ Tina ada kawan.Sepupu Tina yang sebaya ngan Tina..Dy je la sepupu yg Tina rapat sebab selalu jumpa.Yang laen tu,cehhhhhhhhhhhh!Jumpa sekali-sekala je.

Kami makan nasi kat umah dy semalam.Kami g petang n balek malam..Hehehe lame x lame x ?Syiokk woo!Tina naek fixie semalam..Allah punye la 'pendek' basikal tu..Tahu la Tina ni 'terlebih tinggi' .. :'( Paham kan maksud apa?Bila la Tina nk tinggi an?Teringin rasa diri tinggi..Udah2!Jangan nak emo petang2 ni..Cheer yoo!Korang tahu an Tina ni anti ngan habuk?Kalau kena habuk mesti bersin x berhenti-henti.Resdung teruk la katakan..Semalam penyakit badot tu mai balek..Daripada umah mak tam Tina,dalam kereta n sampailah umah tok Tina.Bersin x berhenti-henti..Naek sampai ke mata woo gatal dy..Tahan je la semalam..X boleh nak bwt apa dah ..So,kalau korang nk kahwin ngan Tina,kena rajin la kemas umah ye sebab Tina kalau kena habuk confirm bersin x sudah2 ..Hehehe (siapa nak kahwin ngan kau Tina)..Sape2 je la..Hehehehe

Okeyh,tadi bergayut ngan Kak Haleana..Mentang-2 la hari ini birthday dy..Call pnye lama..Esok tunggu la kau wahai kakakku sayang..Kamu akan di perang oleh kami!Hahahaha!!Macam hampa bwt kat Tina hari tu ..Habes keras tudung eden =.='' !Bubye ,nak mamam!Malam ni ada tuisyen ..



2 comments :

  1. haha . macam amy la ,
    sedare mare bukan main ramai .
    tp , xkenal pon . haha :D

    ReplyDelete