Friday, March 9, 2012

Hello Hello Hello Ebelibadi !


Senyum sepuas-puasnya! ^__________^


Okey!I'm back everybody!!Alhamdulillah Tina dapat jawab semua paper exam..*x tahu,I hantam je*Jangan tiru Tina ye!!Kih3..I'm so happy today!Why?Because exam was already finished lol..!N the holiday is coming..!! XD Bertambah seronok la Tina ..

Exam kali ni Tina jadi budak jahat sikit..Tahu kan apa maksud Tina?Hehehe..X tahu tu,bwt2 tahu la ye..Time exam,kami campor dua kelas..Kelas Tina 3A1 n 3A2 ..Sume skali 37 + 38 =75 orang..Huhuhu..Terbantot sudah idea nak tulis ni..

Okeyh,rumah sukan Tina tahun ni is Shahbandar(Hijau)..Oh my Blue,I terpaksa tinggalkan you..Sudah 5 tahun Tina setia denganmu akhirnya tahun ni,terpaksa pergi darimu..Fuyoo!!Hiperbola lebih!!XD Okeyh.Tina dapat memegang satu jawatan dalam rumah sukan ni.Penolong Bendahari..Muka Tina ni ada cop duit ke?Pengawas Tina jadi Penolong Bendahari,dalam kelas jadi Bendahari jugak..Haisshh..Naseb korangla an kalau jumpa ngan Ah Long Tina ni..Hahaha!!*evil laugh* Tina kalau mintak duit kat orang,macam pengganas woo..Sorry kalau sesiapa yang dh pernah kena maki free ngan Tina .Korang buat salah,Tina kutip duit.Saya hanya menjalankan tugas sebagai Bendahari Pengawas,terima kaseehh :)Kat dalam kelas pon sama ye..

Esok korang cuti,Tina pulak ada tuition BI kat sekolah..Pastu hari Isnin tuisyen SC n GEO ..Wah!!Busy an bakal PM ni?(perasan!)Homework pulak,toksah nak cakap la..Banyak !!Tuisyen selain kat sekolah pon ada.Tuisyen kat luar la maksudnye..Setiap hari Sabtu-Isnin..Padat x padat x timetable Tina?Angguk la siket.*siket je,jangan lebih*Btw,korang cuti ni plan pergi mana?Tina,balik kampung je la.Nak tengok sepupu baru Tina :D .Tapi x plan lagi bila sebab umi ngan abah Tina busy ngan aktiviti kat sekolah cuti2 ni(termasuklah Tina).X sabar nk tengok muka budak kecik tu :D ..

Sape ingat lagi pasal nasi?Ingat?Bagos!!Sebenarnye,dah x tahan dah ni nak makan nasi..Lagi 5 hari je lagi cukupla sebulan Tina x makan nasi..Ha!Minggu depan Vanila Coklat last episode an?Oke!Jangan lepaskan peluang!Mesti tengok!!♥♥♥ Malam ni pulak ada cite National Treasure kat TV3 .Nak tengok jugak!Tina minat cerita2 adventure macam ni.. :) Nak join?Boleyh aja !Panjangnye entry kali ni!K la,nnti x larat korang baca..Bubye!!


Malam ni jugak,kalau x de pape kami sekeluarga nak makan kat lua :D Laparnye perutku ini !!



No comments :

Post a Comment