Thursday, March 15, 2012

This is the 'Untitled' entry

#gambar copy
Hello ebelibadi!Sudah lama Tina x menaip kat blog ni kan?Ramai yang tanye,"bila nak update blog?" Jyeeahhhh!Ni baru la ada peluang nak menaip..Huhuhu.#mood malas sebab tu lama x update .Huhuhu..Rindu Tina x?Jangan la malu-2..Rindu lettew!Hahahaha!!Ce tengok gambar kat atas tu.EIFFEL TOWER!!Nak pergi nak pergi nak pergi!!(gedik kau Tina oiii)Bawak Tina g sana boleh?Ok fine!X pe! :( (moody sebentar).Ouh myyy,intro yang membosankan kan?Stop merepek! =.=''

Sudah sedia maklum bahawa kawan Tina f4 accident hari Ahad lepas and semalam baru lepas operate.Semalam Tina pergi melawat dy .Kesian dy..Itu je yg mampu Tina cakap.X boleh bwt apa dah..5 minit je sempat tengok dia..Berperang dengan operation kat dalam dewan bedah tu punya lama.Masuk besi kat belakang badan dia.. :'(Start pukul 7:30 pagi(dengar abang dy cakap) sampai pukul 1:45 tengahari(Tina tengok jam Tina)..Pukul 2,waktu melawat habes..Sekejap je dapat tengok.To Firdaus,
semoga hang cepat sembuh la noh..Rindu nak bermasam muka ngan hang lagi..Bubye2 n hai2 ngan hang lagi..Lama aku x dapat nasihat daripada hang..

Hari ini,Tina balik kampung..Sungguh memboringkan kat sana!Bangon2 tido pagi tadi,Tina senyum sampai ke telinga.Why?Sebab.....Tina dah boleh makan nasi!!Bangon2 tido,terus meluru ke dapur.Umi Tina masak nasi goreng n nasi lemak..Apa lagi,masuk tandas,cuci muka then makan!Mandi blom lagi..Hehehe >.< Nikmatnye Ya Allah hingga x terkata!Sebelom makan tu,Tina call Ikin dulu..Tanya dy,dh makan nasi belom.Dy baru bangon tido laaaa ..Dy soh Tina mkn dulu.Ok!Memang x sabar dh nak makan nasi ni..Sampai sekarang kenyang lagi ni..Kejap lagi nak kemas umah..

Homework!!OhMakDato'!X sentuh pon lagi..Accept Mathematics,awww!My feveret subjek..Korang?Macam mana?Sama macam Tina jugak ke?Of course la kan x siap lagi..Hehehe!Dengan folio Sejarahnye,Geografinye..Tensionn !!!

Okeyh,sampai sini je la .Tina x tahu nak taip apa dah..Bubye !Thnks sbb sudi baca entry yg syok ni.. :)





No comments :

Post a Comment