Saturday, May 26, 2012

Happy Holiday !


Cuti sekolah datang lagi!!Hoorayy ! Pakej percutian pon semakin banyak :) I like sgt!! Setiap subjek ada pakejnye..Dari Mohd. Mathematics sampai la ke Nur Islam ..Hehehe ,kata Sir Azhar , kelapan-lapan subjek ni ialah anak kami..Kena pandai bahagi masa..Jangan dianak tirikan salah satunye,kena dianak emaskan semuanye :) Paham ?? *talking nonsense for a while*

Wokeyh , apa plan korang masa cuti ni ? Pergi mana? Share la sikit..Tina?? Hehehe ,esok pergi BUKIT MERAH je..Dekat je pon jenjalannye..Pastu minggu ke-2 cuti baru pergi balik kampung kat Kedah . Start semalam Jumaat petang ,tuisyen kat sekolah..Pastu sambung pulak hari ni tuisyen kat sekolah n Arun ..Esok tuisyen kat Arun n Isnin ,Arun n school ..Selasa n Khamis di sekolah..See!X macam cuti pon an ??That's mean ,Tina cuti just a week .. X apelah kan..Berkorban untuk exam tahun ni ..

Petang ni ,sepupu Tina datang ..Dia pergi sekali esok Bukit Merah ..OMG !Nanti habes terbakar lagi kulit Tina yang mulus ni :P Hahahaha!! Berangan sekejap .. Esok Tina pergi lepas balek tuisyen kot rumah sewa tu..Balek sini balek hari Selasa.So ,Tina pergi kelas tuisyen dari sana la..Kena bersiap awal la noh kalau macam ni..Maklumlah...Tina...Bersiap semestinye org last yg siap n selalu kena marah sebab lambat sangat keluar dari bilik ni ha ..Ha , pasal rumah sewa tu ..Kalau sewa rumah tu ,dapat ticket free untuk mandi kat Laketown..Tapi,5 je la..Sehari sekali je boleh guna kad tu ..So ,kami kena bergilir-gilir la..

Sampai sini je la Tina tulis..Nanti Tina tulis laen..Sampai kena cap TAMBI oleh seseorang ni sebab Tina x update blog ni..*mesti hang tengah senyum an baca ini entry?* Blueeeekkkkk kat hang ! =P Hahahaha!! *evil laugh* Lastly ,Happy holiday !!! Hohohoho

P/S : X sangka korang COUPLE sekelas ea?? XD Betul x Shirah ??



2 comments :

  1. sapa couple ? sapa couple ? cer citer . . :D

    ReplyDelete
  2. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete