Sunday, June 17, 2012

HELLO !


Good Morning ! Baru nak update kan Tina ni..Perasan x ? Kalau Cik Miera tegur Tina,terus Tina update an?Hahaha..Malu apabila ditegur..Mana taknye,bukak2 blog Tina,entry yg sama je..Tina busy sikit tahun ni..Candidate PMR la katakan..Always busy.Hang pon sama jugak dulu Miera oiiii :D Plus,x de cerita nk dikongsi..Sebab tu x update tu..

Kali ni ada cerita yg Tina nk share ngan korang..Semalam pertandingan Saintis Muda Peringkat Daerah..Kihkihkih~ Sekolah Tina dapat no. 11/16 ..Elok la tu kan daripada dapat no. 16..*bangga sikit*
Okay,ini entry bersambung..Good evening ! Sekarang sudah petang :) Tadi pagi tulis sikit ,pastu mandi then pergi tuisyen..Kerja budak malas nak update blog..Macam tu la..Sambung2...Hikhok...

Pejam celik pejam celik , dah bulan 6 dah..Nak masuk 7 dah pon..PMR nak dekat !!! Oh my gucci , semakin cemas Tina ..Takut pon ada..Dari form 1 sampai form 3 setakat ni ,x pernah dapat straight's A ..Itulah yg menyebabkan Tina takut..Doakanlah Tina ye :D Esok pulak acara akhir sukan..Hari sukan yg betol 28/6/2012.. Tina masuk lempar cakera n lontar peluru..Hehehehe...X jauh pon Tina baling dua2 benda alah tu..Asalkan masuk acara cikgu cakap..Daripada kena tarik masuk L A R I !!! Lagi Tina x nak!! >.< Athirah kena tarik masuk 1500 meter lari..Kesian dy..Naseb badan cikedeng ! Kalau macam Tina ni,satu ke belakang lah jawabnye..Tahun ni rumah sukan Tina is Shahbandar .X pernah2 masuk rumah sukan hijau..Yg pernah,biru n kuning je..Merah?Langsung x pernah!

Esok jugak ,mula jadual baru..Masok kali ni ,rsenye dah 3 kali kot bertukar jadual..Jadual kali ni,Tina PJ hari rabu n jumaat ..X pernah2 kena hari jumaat,last2 kena jugak..Last kena mase form 1 ke form 2 ntah,pastu tukar jadual jugak..

ATTENTION!! Pengawas form 3 akan diberi rehat sebentar pada bulan 8 nanti ,iaitu OGOS !Yeeeeeeppppppiiiiiiiiiii! X sabarnye Tina..Hahahaha..Form 4 ,handle la sebentar ye pengawas2 tu..Kami form 3 n form 5 nak rehat..Kejapp je..Nanti kami mai balek naa XD
Jaga elok2 pengawas2 tu...Tapi,pelik la..Kenapa bulan 8? Tahun lepas awal je form 3 rehat..Bulan 6 kot kalau x silap..Kalau x silap la..Kalau salah jangan marah ye Kak Far :P 
Tapi pape pon,ada cuti rehat :) Bubye..Nak blah dah ni..

X pe la kan Tina menaip entry ntah pape ni..Asalkan ada la jugak daripada x de XP



No comments :

Post a Comment