Sunday, June 3, 2012

Randomly ~


OMG !! OMG !!! Justin Bieber is starring at me and you ! Do you like it ? I loike it sooo much ! Malam sudah semakin hampir ke pagi ,so kepala hotak Tina sudah terlompat-lompat dan menyebabkan Tina nak merapu untuk malam ni.. XD Korang tetap jugak kena baca ! *aci ugut pulak an?Kesah?? :3 Tambah2 lagi lepas baca entry Shahirah yang Tina x berapa paham tu.Lagi la bertambah mereng !

Cuti tinggal lagi seminggu dan 1 homework apa pon saya x sentuh .Ouh , budak malas PANDAI la katakan :) *Oh yeah ??* Semenjak cuti ni ,tubuh badan Tina semakin galak hendak berehat ..Makan + online + tidur ..That is my activities for this holiday . Korang ? Mesti sama jugak an ... Tina memang dah tahu ! X payah cakap dah pon :)
Folio sejarah pon x buat satu apa pon lagi..Tengok ! Punye la 'rajin' student cikgu sorang ni .. Pastu semalam Tina belek2 cbox kat sebelah ni , tetiba ada pesanan dari CIKGU NORA , suruh buat Program Score A tu..Hehehehe , baru tadi Tina bwt ..Itupon bwt Science je..Bukan semua topik , chapter 4 form 3 je Tina bwt..Hehehe .. Bab tu memang terrer la Tina !

Yesterday was my lil' sis birthday ..Oleh sebab tahap ketermalasan Tina sudah mencapai angka 100 , x bwt entry untuk hari jadi dy pon..X pe la kan ? Hari jadi dy sama ngan Agung kita !!! Jeles Tina .. Semalam makan Cheese Cake which is very very very lembut dan sedap! :d *bajet lebih ,padahal x makan pon semalam* Tapi memang pernah beli cake tu .. Sedap +++++++ ! * merepek lagi *

Seriously , Tina tersangat-sangatlah rindu kat Mama Tina , Cikgu Wati .. Risau pon ada sebab paper Mathematics x dapat lagi ni ..*maklumlah , hentam banyak* Seminggu sebelum cuti sekolah ,cikgu x datang sekolah sebab berada di ward .. Terkejut pon ada masa tu sebab cikgu tetiba masuk ward .. Huhuhu .. Bukak sekolah nanti ,harap-haraplah cikgu oke ye ! I miss you so much ! We miss you so much ! 

Esok Tina balek kampung kat Kedah . Balek sini balek hari Jumaat .. Lamaaaaaaa ! >.< Tina x suka ! Mesti boring tahap nak gila nanti kat sana .. No Internet , no Astro and no macam2 lah ..Only me with keboringan je..Huhu~~
Nasib la ada sorang sepupu Tina kat sana.. Yang laen tu ,payah nak balek ! Sebab tu la keboringan Tina ada apabila duduk di sana ..

Oke , Tina sudah ngantok n nak tido ..Panjang jugak an entry kali ni..Nak qada' semalam semalam semalam semalam semalam pnye entry ,sebab tu la panjang macam bulu rambut korang..Kuangkuangkuang~~Okay la.. Bubye world ! :) 
Anyeong !

Mood : Rindu gila gila gila kat dia !



3 comments :