Friday, July 13, 2012

APTB punya entry .

Hari ni ,Tina rajin nak mengupdate..X pe la an ..Daripada malas macam selalunye , rajin nak menaip pulak hari ini .. Ce tengok atas..Lawa x GAMBAR kami ? Huhuhu ..Budak2 x de kerja..Macam tu lah jadinya ~
Act , gambar tu diambil masa Mind Mapping Sejarah hari tu..Sabtu lepas..

Ouh ya ! Perasan x lagu blog Tina dah bertukar..Perasan?? I like this song so much .. 
I'm at payphone trying to call home all of my change I spent on you.......
Even , ringtone Tina pon dah bertukar lagu ni :)
Slow je lagu dy~ Yang tengah play kat blog Tina ni piano version..Semalam download violin version pulak..Hikhok .. Kesah ??

Oke2..Esok merentas desa ..Tina x tahu nak pakai kasut apa..Kalau pakai kasut sekolah , panas nnti time lari .. Kasut sukan Tina pulak dah kecikk .Nak pinjam kasut umi ngan abah ,takot x muat..Al-maklumlah... Kaki Tina kecik kemetot je .. Badan je besar ..Kaki kecikk..Tengoklah nanti macam mane an..

Lagi 2 hari lagi nak pergi lawatan tu..Tina nak beli seluar track petang ni InsyaAllah kalau jadi..Dengan umi..Sampai sini je lah Tina tulis..Idea x mau keluar lah.. Bubye !






No comments :

Post a Comment