Thursday, July 5, 2012

July !


Hello ! Sudah lama Tina x menulis kat blog ini ..Busy lah..Plus malas nak menaip.Mau tekan je mouse ni..hehehe

Bulan ni is bulan yang tersangat-sangat penting n InsyaAllah yang paling syiok maybe..Esok tandatangan slip PPT a.k.a. Peperiksaan Pertengahan Tahun..Mula2 ceramah keibubapaan.Start pukul 8..Lepas tu baru tandatangan slip..Takut !!! Dah la result menurun..Daripada 6A2B terus jadi 5A3B ..Tina akan berusaha lagi ! 8A dalam genggaman InsyaAllah..Lusa pulak Tina pergi Mind Mapping Daerah Kerian (Sejarah Tingkatan 3) dekat  Dewan Merdeka,Parit Buntar..Lama woo program dy..Start pukul 8 pagi - 5 petang ..Entahlah nak jadi apa nanti..Sekolah kami 20 orang murid tingkatan 3 yang pergi..Maybe campur ngan sekolah laen kot..Kitorang naek bas sekolah !

Another thing that will be around the corner is lawatan !! O mak datuk ! We were counting the days :) Another 10 days to go..Kami pergi 16,17 n 18..Hari sekolah pulak tu..Jeles x jeles x ?? *angkat kening* Pengetua x bagitahu apa lagi ,kami dah tahu ..Biasalah kami..Berita tanpa bayaran..huhuhu ..Lawatan ni disertai seramai 40 orang iaitu 10 orang form 2 - form 5 ..Form 1 x dak ! Baru2 lagi dyorang tu..Bagi kami hat senior ni dulu noh~lalalalala

Semalam ,sekolah Tina adakan program GEMPAK MUFORS ..GEMPAK is for GErakan Motosikal Pencetus Amalan Keselamatan .. MUFORS pulak ialah Malaysians Unite For Road Safety .. Program ni untuk tingkatan 4 & 5 SAHAJA ! Kami 3A1 ,saje je menyebok..ELIT kan balek lambat..Pastu turun la dengar sekali ceramah tu..You know what , Kamal Affendi Hashim mai sekolah kami !! Wohoooo !!Yang paling seronoknye,Tina dapat bergambar ngan dia..X kenal siapa itu Kamal Affendi Hashim..Search la kat Mr.Google kite yg handsome ni :) 
Dah search ?? Jeles x jeles x?? Gambar dy x de kat Tina..Ada kat kamera cikgu Haris..Tina kan murid yang bertauliah dan berdisiplin..X bawak lah kamera pergi sekolah..(iyela sangat kan) 

Okay ,sampai sini je la ye Tina menaip..Bubye ! See you ya !

Ye ye ! Orang tu pergi jugak ! :D





No comments :

Post a Comment