Friday, December 7, 2012

FOR PMR CANDIDATES 2012 ♥


PMR badges 2012! Jangan terkejut pulak tengok ni!! Tina pon terkejut jugak tengok ni. 
Terserah korang la nk percaya ke x benda ni. Tina, satu pon x percaya. Tina just copy kat twitter and paste kat facebook Tina. Benda ni Tina ternampak kat twitter malam semalam. Apa lagi tangan ni. Terus copy n paste. Sharing is caring right? ^__^

Semua kawan2 Tina pakat dok komen beberapa minit lepas Tina share tu. Hehehe. Act, Tina bukannya tahu pon sama ada benda tu betul ke x. Macam yg Tina cakap tadi. SHARING IS CARING. Kalau betol pon, ap salahnye! Gerenti satu kelas korang dapat straight A!! Cikgu2 pon bwt kenduri, makan free *bak kata Ikin* :)

Errr, result keluar 19 hb ni ea? Tina dgr2 macam tu lah. OMG! Lagi 12 hari lagi kalau 19 hb tu keluar result? Sejujurnya, Tina memang kecut perut nak tengok result Tina nnti. Tina berdoa supaya candidates PMR 2012 ni dpt result yg cemerlang. Amin~ 
Doakan kejayaan Tina n kawan-kawan Tina jugak ye :)

Yehaaaa! First own made header :)



2 comments :

  1. seriouslyy? kompem boleh dapat straight A's nyhh ;)

    ReplyDelete
  2. Tina pon x pasti betul ke x benda ni.
    Amin straight A ~

    ReplyDelete