Monday, December 31, 2012

Forget the past. Ready for the next challenges.



Tumblr_mfvjqtaunj1rb27vgo1_500_large


Bukak jee dashboard penuh post pasal 2013. Tina pon x nak lepas peluang nak menaip entry last untuk tahun 2012 ni. Sebelum tu, ada baca x entry ini . Act, dah x ada tajuk nk letak sebab tu letak tajuk tu. Awal sangat an Tina wish? Hehehe. AKK ~

WELCOME 2013, GOODBYE 2012!
Terlalu banyak kenangan indah dan pahit Tina dalam tahun 2012 ni. Susah untuk dilupakan sama sekali. *cewahh ayat* Esok Tina akan menginjak tua. Tina nak naek F4 dah. Macam x percaya pulak an? Baru je nk berangan muda. Nak berangan F2. X ada lah exam! Hahahaha. Merapu sudah. >.<
Sudah sedia maklum, I'll be 16 y/o tomorrow dan akan menjadi Kak Ngah di sekolah! ^^ Bangga ni bangga ni.. Huhuhu

X banyak sangat Tina nk cakap untuk entry kali ini sebab Tina dah tulis selebihnya kat entry ini. Bacalah kalau korang rajin ye. Tina nk ucap good luck for SPM victims next year. Study smart, don't study hard sampai tertidur dalam kelas keesokan harinya! ^^ 
Buat yang terbaik atas paper nanti sebab itulah penentu hidup korang nanti. For batch 98, good luck for your PMR next year. Sekarang chill jee. Janganlah takut sangat. X de yang mati eh *Husna cakap kat Tina dulu sebelum PMR*. Korang lah last batch yang ambik PMR.. Maybe soalan dy lagi susah daripada soalan kami (97-liners). Tapi tapi.. Jangan takut sangat. InsyaAllah korang boleyh jawab punya kalau korang USAHA!! I wish you good luck dear! :D

Pesanan terakhir.. Untuk bakal2 form 4.*termasuk Tina* Jangan ingat 2013 tahun honeymoon ye. Tahun ni lah kita kena pulun semua subjek2 yang baru kita nak belajar. 2 tahun je lagi nak SPM.. Jangan banyak maen2 sebab masa yang diberikan untuk kita just 2 tahun. Then dah periksa. Hari memang mencemburui kita. Yes, I know that. So, fighting!!! ^^

Goodbye 2012. I gonna miss you.*errr. Maybe.* And and and.. Welcome 2013!!! Kedatanganmu dialu-alukan. XD

4 comments :

  1. Selamat tahun baru .. hihi , 'honeymoon ' la sangatt ~

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahaha. Aku x kata honeymoon pon ea. =P

      Delete
  2. selamat tahun baru..

    p/s: salam kenal dan follow sini

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hi, selamat berkenalan jugak. Done following you :)

      Delete