Sunday, December 23, 2012

My experience taking result.


#Assalamualaikum.

Tina baru nak terhegeh-hegeh update pasal result PMR Tina ni. X sempat hari tu nk update. :)
Korang ada baca x last post Tina? Alaaa. Yg INI. Ada an? Okay. Tina ambik result PMR Tina ngan kawan2 Tina pada 19/12/2012 hari tu kat sekolah. Excited gila hari tu! Orang first masuk dewan diiringi oleh pengetua. Cewahhh!

Lepas cikgu habes membebel kat atas pentas tu, cikgu cakap "3 orang sahaja yg dapat 8A tahun ini". Ha! Apa lagi, Tina dah nangis dh. Dh x yakin dh salah sorang tu Tina. Menangis bagai nak rak kat bahu Oyoi. Kan Oyoi? Hahahaha. First naek kat atas pentas pelajar yg dpt 6A 2B. Orang tu ialah BF Tina sendiri. Nur Ashiqin bt. Fadzil. Mula2 cool je. Dh turun, dy menangis sepuas-puasnya! Sebab?? Ntahla kat dy.

Sampai lah kat pelajar 7A 1B.. 3 org je yg dpt 7A. Cikgu dah sebut 2 orang dh. Tina mula nk senyum kot2 lah dapat 8A. Last2, nama Tina yg cikgu sebut. Tina apa lagi.. Terkejut beruk lah. Redha je lah. Rezeki x de. Tina pon naek atas pentas. Ambik slip, peluk Pengetua n menangis masa peluk tu. X tahu la basah ke x tudung Pengetua tu. XD
Pengetua cakap Sejarah *sambil bwt muka sedih*. Hahahaha. Memang dah sangka. Sejarah!! Sejarah Tina B!!!! =.="
Pengetua cakap lagi kat Tina. "X pe, dh x de rezeki.. Nak bwt macam mana. SPM bwt betul2. Jangan main2 dah." Tina pon angguk n blah. Pastu murid 8A pulak. 3 orang jugak. Mereka ialah Shahirah, Kamil n Erna :)

Dah habes ambik slip, kiteorang bergambar pulak. Yg dpt 6A - 8A jee.

From left: Erna (8A), Fiezah (6A), #Me (7A), Husna (6A), Ikin (6A), Kamil (8A) *only the boy*, En.Jam, Pn. Haniza, Pengetua yg cun melecun, Pn. Hjh Latifah, Pn. Hjh. Latifah, Fatin (7A), Thirah (6A), Shirah (8A), Farah (7A)

Tahun ni peratus turun punyalah banyak baq hang! Yg terkejutnye, BI yg jatuh banyak. Tahun lepas punyalah tinggi. Murid2 SMKAP! Next year, siap sedialah telinga anda dan kuatkanlah kaki anda untuk mendengar dan berdiri semasa cikgu berucap tentang kami 97-liners =P
Kami pon dah siap sedia dari segi zahir dan batin. XD Bhahahahaha...
And and and... We're waiting for our KFC! Sir Azhar! I still remember your promise :D Swift............! Cop dulu! Yg laen, sila tempah kereta laen. Harap maklum. =P


That's all for today!

Esok orientasi Form 4. Yihaaaa! Can't wait for tomorrow :)


6 comments :

  1. Replies
    1. Hehehe. Aku ngan Ikin dh cop dh =P
      Hang org ke-3.

      Delete
  2. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  3. Replies
    1. Hahaha. Memang cukup. Oyoi n Husna x pi. Farah pon x pi. Betul kite, Kamil, Ikin, Erna n ntah la lagi siapa.

      Delete
  4. http://sujuelfarahin.blogspot.com/2012/12/segmen-blog-chomel.html

    ReplyDelete