Sunday, December 30, 2012

Segmen New Year Header/Cursor GA by Natasha&Nabila





 Tina nak join segmen n GA ni. Thank you kat owner blog sbb jemput Tina sendiri untuk join this segment n GA. Semalam Tina dh join satu GA n hari ni pon Tina akan join sebab syarat2 dy simple macam semalam punya GA ^^

MEMORI 2012

Actually, banyak sangat kenangan manis tahun 2012 ni especially dengan kawan2 Tina. Jap ea nak flashback balek.. Ha, dah jumpa mana satu yang nk dicerita! :)

Pada 16/7/2012 yang lalu, sekolah Tina telah buat lawatan ke Perlis and Kedah selama 3 hari 2 malam.*walaupun dekat, inilah memori indah Tina ngan kawan2* Lawatan ni special sikit tahu. Selected students je yang boleyh pergi. No 1-10 setiap tingkatan yang join. Tapi form 1 x ada lah sebab dyorang baru2 lagi.. Lagi best sebab masa lawatan tu hari sekolah. So, kitorang x pergi sekolah pon hari tu. Ngeee ^^

Yang paling best masa kat dalam bilik time malam2. Ada cikgu n anak dy dan kami yang gila2 sikit ni. Malam nak tido tu ada yang mengigau.. Oppss! Ada yang tido peluk orang.. Hahaha. Time makan malam n breakfast pulak, kitorang gosip2 ngan cikgu2.. Jangan x tahu, cikgu2 kat bilik Tina ni kaki gosip tahu. Tina pon join sekaki.. Macam2 ragam masa breakfast. Ada yang x makan sayur *termasuk cikgu Tina*, Tina pon jadi tukang kutip sayur orang ^^, ada yang memilih lauk. Nak tulang lah, nak kepak ayam lah, nak kuah banyak lah, nak itulah nak inilah..Haishhh.. Macam2 ragam ada kawan2 Tina tu. X lupa jugak, dalam2 kitorang berseronok tu, homework still kitorang bawak. Pelajar cemerlang lah katakan...

Sampai lah hari nak balek tu. kitorang borong sakan kat Padang Besar. Tina beli bear, kerongsang, beg n makanan. Naek je atas bas, check dompet ha sudah! Tinggal 6 rinngit je. Risau dah takut berhenti mana2 lagi.. Jealous kalau tengok orang beli Tina x beli apa2 pon. Tapi.... Alhamdulillah ~ X singgah mana2 dah. Terus balek..

Ha, itulah memori 2012 Tina yang Tina akan ingat sampai bila2. Walaupun x detail cerita dy, tapi subject untuk MEMORI 2012 ni ialah LAWATAN KE PERLIS DAN KEDAH with my beloved friends. Nak join? Click je banner kat atas tu. Till then, goodbye!

Gambar = Gambar Justin Bieber yang latest and cute2.
Colour = Ungu, Pink. (Ikut kesesuaian ngan background Tina)
Ayat = TiNa BieBer and URL blog Tina. (Check betul2 huruf kat TiNa BieBer)
Cursor = Belieber.


1 comment :