Wednesday, January 16, 2013

SBP.


*klik untuk tumbesaran*

Dah baca an? Itu je nk bgthu.. Sekian, assalamualaikum.



Monday, January 14, 2013

13 January.



Semalam bersamaan 13 Januari 3013, hari jadi Tina. X meriah macam tahun lepas.. Tapi, best lah jugak! Gambar kat atas tu pemberian Nurin, adik Tina. Dy jahit sendiri tahu manik2 dy..

Ni nk cerita ni.. Pukul 12 pagi 13 Januari.. Sepupu, adik2 Tina n umi bwt surprise. Yang menjalankan nye ialah sepupu Tina n adik2 Tina. Tina tengah syok2 tidur. Tetiba! Ada serbuk masuk dalam mulut n hidung Tina. Guess what? BEDAK!!! Tina pon apa lagi. Atchum!! Maen perang bedak.. Pastu ada kek.. Sepupu Tina sponsor.

Tu kek dy.

Pastu2 kan. Pagi2 ada surprise lagi. Bangun2 tido, ada kasut kat tepi kepala Tina. Umi bagi. ^^
Kasut yang Tina nk dari dulu, walaupun pada mulanya Tina cakap tu kasut mengandung. :3 Hahahahaha. 
Ni kasut dy
|
|
|
|
|


Cantik kan? Cakap cantik, kalau x Tina pelangkong! Hehehehe
Pastu petang tu dalam pukul 3.. Kawan2 Tina datang pulak.. Ada party.. Party la sgt. *tangan di bahu, mata di atas* Simple jee.. Umi masak mee goreng. Kek hari jadi Tina tahun ni pon Cheese Cake. Macam tahun lepas.. Nk tengok x kek dy? Scroll bawah ye? :)

*malas nk edit. Sengedkan kepala or laptop korang ye.*

Dah puas cuci mata tengok kek Tina? Haa. Sekarang Tina nk bgthu surprise lagi satu. Semalam... Tina kena..... Baling telur! I hate it! Dah la busuk! Habes tudung baru Tina. Grrrr! Semua ni rancangan sepupu Tina, adik2 Tina, umi n Fazzreen. Dyorang tu memang saja nk aniayai Tina. #sambil buat muka sedih. 
Seumur hidup Tina, semalam lah first time Tina kena baling telur. Kalau tepung tu.. Sudah lumrah lah untuk perempuan.. Ye idok? Hahahaha. K, la. korang tengok je lah hadiah ap Tina dapat semalam. Drum roll.

Ni adik Tina yang last bagi. Imanina.

Ni sepupu Tina bagi. Najah. Tu dy jahit sendiri. Dalam kotak tu ad tudung. Lawa!

Fazzreen bagi! :D


Oke.. Itu jee.. bubye. Nak mandi :)

Thank you to kawan2 Tina yang sudi datang. Kak Far, Tina jemput x datang pon..









Friday, January 11, 2013

Homework.




Entry ke-2 dalam bulan January tahun 2013. Hahahaha.. See? Boleyh kira berapa banyak post yang Tina dah taip kan? Seriously, naik F4 ni makin banyak homework.. Bertimbun-timbun. So, Tina x ada masa nak online facebook, twitter and blogging. Ni pun, sebab esok cuti je Tina boleyh relax2.. Keje sekolah banyak je kat dalam bilik tu. Huhuhu. Cadang nak buat sikit malam ni.

Saya budak sains tulen! Dengan bangganya nak bagitahu, baru 2 minggu sekolah, dah rasa dah stress belajar sains tulen ni. Tapi x lah sampai tahap nak bunuh diri tu. Walaupun stress, Tina cuba faham apa yang diajar oleh cikgu. Setakat ni, faham tu, fahamlah.. Masa nak buat soalan tu lah payah. Orang x ada nak bimbing kat rumah. 

Okaylah. Itu je lah Tina nak cerita. GTG :)


Friday, January 4, 2013

Thank you to both of you. ^^


This is my first entry on this 2013.
Perasan x perasan x perubahan kat blog Tina? X perasan lagi?? Okay, mai Tina nk habaq ni. Header Tina dah bertukar and and and ada cursor yang cute miut tu ^^






Header dulu dah bertukar ke
.
.
.
.
.
.
.
.
My Justin Bieber!!! :D


Act, header and cursor tu ialah pemberian Fathin sebab Tina join GA INI. Terima kasih to both of you sebab sudi bagi header ngan cursor kat Tina.. Tina suka! ^^ Laen kali kalau ad buat GA lagi, ajak la Tina lagi ye.. Hehehehe. Lagi2 kalau ad hadiah free topup. Tina suka topup free. Last, kamsahamnida! ^^