Friday, January 11, 2013

Homework.




Entry ke-2 dalam bulan January tahun 2013. Hahahaha.. See? Boleyh kira berapa banyak post yang Tina dah taip kan? Seriously, naik F4 ni makin banyak homework.. Bertimbun-timbun. So, Tina x ada masa nak online facebook, twitter and blogging. Ni pun, sebab esok cuti je Tina boleyh relax2.. Keje sekolah banyak je kat dalam bilik tu. Huhuhu. Cadang nak buat sikit malam ni.

Saya budak sains tulen! Dengan bangganya nak bagitahu, baru 2 minggu sekolah, dah rasa dah stress belajar sains tulen ni. Tapi x lah sampai tahap nak bunuh diri tu. Walaupun stress, Tina cuba faham apa yang diajar oleh cikgu. Setakat ni, faham tu, fahamlah.. Masa nak buat soalan tu lah payah. Orang x ada nak bimbing kat rumah. 

Okaylah. Itu je lah Tina nak cerita. GTG :)


No comments :

Post a Comment