Tuesday, March 26, 2013

Nothing to story just typing............


Assalamualaikum.

Hello everybody! Hello everyone! Typooooooooooooooooooo.... Opps sorry! Hari ni excited sgt nk menaip.. Sebab apa ha? Sebaaaab sekarang ni, waktu ni, Tina online guna laptop. Besar woo skrin dy.. Selalu guna notebook Tina yang techik tomey tu je. Ni, besar bijik mata tengok skrin. Suka!!! Laptop ni Fazzreen yang punya. Dy soh dl musiv video.. Dh habes dl, Tina lah pulak guna.

Korang perasan x yang Tina dh lama x tulis kat blog ni. X silap Tina dh sebulan kot Tina x bukak pon blog ni.. Tina malas plus busy sekarang ni.. Maklumlah.. Dah form 4. Sekolah Tina dah periksa. Baru je habis Jumaat hari tu.. Setakat ni 3 paper je baru dapat.. Agama, Kimia n Add Math. Alhamdulillah.. Tiga2 paper tu Tina dapat A. Sekarang nk tungu paper yang len tu. Oh Bio and Physics, don't make me ashamed. Add Math dah sah Tina kena rotan sebab soalan 1 pon Tina dah salah. Cuai punya pasal... Grrr! Tunggu lah nasib kau wahai tangan.. 

Off topis pasal examination! Perkara yang dah lepas jangan diingatkan kembali. *oceceyh ayat* Hahahaha! AAK? Tina nk cerita pasal sekolah Tina lah.. Ada satu bangunan kat sekolah Tina nak tukar bumbung baru.. Kat blok lama.. Blok kat kelas Tina x kena pon.. Blok kami kan baruu... Kipas angin pon banyak daripada blok sana. *bangga sat*. Tadi Tina pergi sekolah, bumbung kat pejabat dah x ada.. Habes kelas2 yang x ada bumbung tu.. 2 hari ni hujan je. Mesti kotor an kelas kat situ.. Bukak2 sekolah nanti.. Bawak kain buruk ye kpd kelas yg kena tu! Hahahahaha (evil laugh). Ada cerita lagi. Cikgu handsome kat SMKAP dh pindah sekolah lah.. Nama cikgu tu Haris. Cikgu ni pernah ajar Tina masa form 3 dulu. Ajar seni.. Dy selalu bergaduh ngan kami (Tina, Ikin n Husna). Pantang jumpa, mesti ada je mulut ni mengata.. Hurmm really. I miss that moment. :')

Esok Tina balik kampung.. Nasib sekejap je balik sebab Jumaat ni Tina tuisyen. Pergi Rabu balik pagi Jumaat. Bubye Fazzreen. Tina tinggalkan Fazzreen sekejap je ye. Hahahaha.. K lah, esok kalau sempat, Tina post laen ea? Bubye.. Nak bersiap g tuisyen :)
I really really love you. Don't wasting my time waiting for you as I stay with you right now. Don't throw me away after we have been through so much pain.. I will always love you!

No comments :

Post a Comment