Monday, May 13, 2013

First date :)



Semalam bersamaan dengan 12 Mei 2013, Tina, Najah and mak ck Tina kuar g Taiping Sentral.. Pergi situ sebab nak beli hadiah Hari Ibu n hari jadi Fazzreen yang akan datang. Pastu dah alang2 sampai situ, kami tengok wayang.. Tina pon ajak lah Fazzreen datang jon sekali. Nak tahu kami berlima tengok cite apa? Jap2 ea.. Nak upload gambar.


Nampak x cite apa? IRON MAN 3 3D!!!! Tiket masuk kami berlima ialah RM 90. Semuanya Najah yang belanja. Thanks Najah :) 
Actually, this is the first time I go to cinema. So, Tina jakun sangat semalam.
Kami bertolak kira2 pukul 12 tengahari n sampai kat TS pukul 1:30 petang. Wayang start kol 2:30 petang. Sementara tunggu kol 2:30, Tina nk perg cari hadiah.. Fazzreen ngan Akim pergi tingkat atas. Dyorang pergi maen kasut roda. Kalau dy ikut sekali beli hadiah, x surprise lah jawabnya! So, kami jalan2 pusing TS tu.. Kat umi Tina beli tudung. Tudung syria.. Kat Fazzreen pulak Tina beli ................ Mana boleh bagitahu! Nanti Tina upload gambar hadiah tu ea? Hari jadi dy 22 May ni.

Then, kami pergi kat kaunter wayang tu. Fazzreen n Tina pergi beli pop corn and air.. Semalam dy beli 4 bungkus besar pop corn. Banyak kan? Sebungkus dy makan habes sorang dy. Tsk.. Tsk.. Tsk.. Kuatnye makan.. Cite habes kol 4:30 ptg. Dalam tu sejuk gile! Tapi, overall seronok lah cerita dy. Tina seronok pakai spect 3D dy tu je. MasyaAllah! Besar gile spect 3D tu. Gelebeh je rsenye Tina pakai semalam. Ahh! Peduli apa. Tina nk tengok cite dy je. Pakai je lah.. Asalkan boleyh tengok 3D punya. Yeay!

After habes wayang, kami pergi makan kat Tesco. berikut ialah gambar kat Tesco.


Malu2 pulak dyorang ni.



Najah n Akim.

Najah (sepupu).

Mak cik Tina x ada dalam gambar kat fon aku. Ada dalam fon Fazzreen. Apa2 pon, semalam memang best lah! Dapat tengok wayang pertama kali and first date ngan Fazzreen :D

p/s: Mak cik Tina 'terror' bawak kereta semalam. HAHAHA XD





No comments :

Post a Comment