Thursday, May 23, 2013

HAPPY HOLIDAY



Hello peeps! Yehaaa!!! I got a rest for a very long time. It is the school holiday!!!! I have more time to wasting along this holiday. Hehehehe
Broken English
Terlebih dahulu Tina nk ucapkan selamat pulang ke rumah kepada budak2 asrama terutamanya kepada adik Tina n kawan Tina iaitu Shahirah bt. Saad. Welcome back dear-dear sekalian...

Intro yang membosankan dan ntah pape. Actually, Tina just nak cakap yang Tina seronok sangat sebab cuti sekolah kali ini sangatlah lama. Korang seronok x? Tambah2 pulak hari ni last exam. Gerenti syok habes.. X payah pikir pasal buku buat sementara waktu.. But, homework tetap ada.. Tapi x apa. Homework kali ini teramatlah sedikit. Awesome banget deh! ^_^
Tadi last paper ialah Chemistry. Dari pagi sampai balik Chemistry. Habes biol sebentar tadi.. Mood untuk bercuti semakin membuak-buak tadi. Jawab exam pon ala kadar je.. Nak bagi siap cepat je tadi, pastu tido! Hahahaha. Itu lah Tina. 
*alamak! perut Tina berbunyi lah pulak* 
Kertas 1 n 3 tersangatlah senang bagi Tina tadi =.=" Kertas 2 pon boleh la tapi x pe.. Kertas tu waktu pagi2 lagi.. Masih fresh n mint! Hahahaha. Hope lulus lah..

Kertas 1 Add Math dah dapat dah semalam.. Nak tahu x Tina dapat berapa..? Nak tahu?? Tina pon x percaya ni... Tina dapat 74/80. Alhamdulillah.. berkat daripada cikgu Fitri n tuisyen kat Arun uh, Tina dapat markah yang bagus. Tapi.... Belom lagi kertas 2. Kertas 2 tersangatlah susah!!! Pecah kepala hotak satu kelas menjawab hari tu. Tina harap dapat lah gred A untuk Add Math ni. Amin~ 

Tunggu lah bukak sekolah nanti. Cikgu2 akan menjadi raksasa tambah2 lagi cikgu Azuwin. BIO lah yang Tina jawab merapu sekali antara subjek2 yang lain. Sorry ye cikgu. Cikgu bagitahu tajuk tu yag masuk, so kami baca tajuk tu je lah. Last2, tajuk yang lain masuk..

K, lah. Sampai di sini sahaja Tina menaip.. Mata Tina sudah mengantuk so katil lah jawabnye. 






4 comments :

  1. Replies
    1. Eh. mana ad. Tina baru form 4 lah kak.. Tahun depan baru SPM. Kenapa?

      Delete
  2. Ohh kihkih terkejut bila tengok sebut pasal dah exam chemist, physic, bio . Tak tengok tahun lahir bila ^^" *tutup muka pakai sapu tangan. Maluuuuu

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ouh.. Tina amek sains tulen. Cukup ke sapu tangan tu? Kat Tina ada banyak ni. Huhuhu

      Delete