Saturday, May 9, 2015

TAWARAN UPU


Apa khabar semua? Batch 97, dah puas menternak lemak kat umah? Bulan depan semua nak daftar masuk university dah kan? Form 6 tu len cite lahh. Depa awai masok daripada kita.. Otak dah tepu dok umah 6 bulan ni weyhh.. Awak awak semua dapat mana? Tina dapat kat... Jeng jeng jeng. 

Happy happy happy :D

Alhamdulillah.. Dapat jugak tawaran UPU ni. Act, Tina nak kat UNIMAS kos Sc Hayat sme ngn hg Miera oiiii.  Tapi nak buat macam mana.. Rezeki Tina bukan kat situ and kos tu. Redha je lahh. Perancangan Allah lagi hebat. Right? :crazy: Matrik pon Tina dapat. Tina dapat Matrik Melaka.. Tina tak pergi sebab Tina dh pikir betol2 nak pergi UIA ni.. IPG?? Kalau dapat, InsyaAllah Tina tak pergi sebab kurang minat ngan kerjaya seorang guru ni. Cewahhh. Padahal dulu kecik2 cikgu tanya cita2 laju je jawab GURU. *hahahaha* Budak budak kannnn. :97: