Thursday, November 19, 2015

Disappointment of Semester 1's result.

Assalamualaikum 
First of all, I'm very happy because I do not have to repeat the papers for sem 1. Alhamdulillah I've pass. blogger-emoticon.blogspot.com
But a bit disappointed that my pointer is lower than 3 and lower than 2.5.  :tears: Okay, I know what you guys are thinking? I'm stupid. Yes I know and yes I admit it. I guess that I get a culture shock there. Maybe. I could not imagine what I can get in the future. 

Flashback....

I'm the top students in primary and secondary school.   :sparks2:
I always get number one in class. I used to be 'reference books' to ma friends. I used to be.. Even though I'm talking, playing, sleeping in class but I can score during examination. Hmmmm what happen in varsity? 

There are many intelligent students in this IIUM. Although I'm a brilliant student but I feel like I'm the lowest among them. I always feel like that. Everytime when I walk to the classes, I'll monologue to myself. 'Dalam kelas aku, budak ni pandai subject Bio. Budak ni excellent subject Kimia. Budak ni cakap je yg dia tak pandai padahal every examination, she got B+. Budak ni Arab je dia bongok tapi Bio setiap kali madam tanya dia mesti boleh jawab.' These thoughts haunted me everyday. :ghost:
I'm grateful with this result. Syukur Alhamdulillah but hmmmm I don't know to express it.

After I saw my sem 1's result, 50% happy and the rest sad. I'm happy because I do not have to repeat, I'VE EXEMPTED from Arabic Replacement Test, I do not have to come in short sem, my English Replacement Test move to level 6 :D But the next day, I cried badly. Rasa dia teruk lagi daripada putus cinta ngan Fazzreen dulu. emoticon20 I feel like the useless. Sebelum nangis tu, dah kena bebel and marah dah dengan umi and abah. Dalam hati kecil aku, kesian depa habiskan duit untuk masukkan aku kat U ni. Ini yang aku bagi kat depa? Rasa macam anak tak berguna. As the oldest children, I have to be a good example to my brother and sisters. From that day, aku telah berazam yang aku akan bagi dapat pointer 3 dan keatas untuk untuk secure dalam kos aku ni In Shaa Allah. Aku bukak semua blog yang pernah kecewa sebab pointer rendah macam aku ni. Tapi kebanyakan blogger tu semua dah graduated dah. I've to motivate myself that's why I visit theirs. After reading their writing, sedikit sebanyak dapat menaikkan semangat aku balik. emoticon02

Ada jugak aku bagitahu and mintak pendapat akak senior yang sama kos ngan aku. Dia cakap jangan sedih, jangan risau. Kawan dia pon dulu macam aku. Naik sem 3 dia dapat pointer 3 and above. I feel a bit relieve. Final sem nanti dia suruh aku buat elok elok sebab nanti naik degree senang. Aku semangat gila nak belajar balik ni.  I want to redeem my mistakes. I want to make my family proud for me like they proud with my SPM's result. Please pray for me.



Kejayaan tidak akan datang bergolek jika tidak berusaha. Bitaufiq Wannajah emoticon60