Monday, August 22, 2016

I REALLY MISS YOU BUT I HATE YOU

Assalamualaikum.
Right now I'm doing my thesis paper. I'm sleepy but I have to read those article eventho I do not understand that bullshit articles said. Huh! So stresssssss! 

Fazzreen 
Lately, I really miss him. I don't know why but I miss him so much. I'm homesick right now. I want to go back!!! 
These feelings are mix together and my tears burst unconsciously.
I stalked your Facebook and your Instagram account, you look so happy. Very happy. Extra happy with your new Chinese girlfriend. Actually, I don't ever care with whom you are dating but I am very disappointed lah sebab perempuan Cina tu kau tinggalkan aku. Come on lah. Wake up. Perempuan Islam tak ada ke weyh? If you're dating the girl who is beautiful than me, aku tak kesah. Boleh buat aku lagi benci kat kau. Ni dengan that girl?  Hancur luluh .

Just so you know, aku dah move on. But sometimes, I will thinking of you without any reason.
I'm single and I'm happy with this condition. But, aku rasa mulut aku je cakap aku benci kau, Fazzreen. I still love you but we can't get back together eventho kau cari aku balik. We suit as a friend. That's it. Aku dah taknak kena tipu dengan kau. Teruskan block WhatsApp aku. Teruskan jangan like gambar-gambar aku kat Instagram. Teruskan jangan add aku kat Facebbok. Teruskan.. Sebab kalau kau tak buat macam tu, aku akan selalu teringat kat kau, dan kisah lalu kita. Semoga kau bahagia tanpa aku. 

Tapi kan. Kadang2 aku ada jugak terfikir. Macam mana kalau Fazzreen tu jodoh aku? Aku takut. Serious aku takut. Tapi siapa lah aku kan nak tolak takdir Allah S.W.T. Aku terima tanpa zann.
Dia tak tahu pon blog aku ni sebab tu aku berani tulis 

JANGAN CARI AKU BALIK TOLONG

TINA KUAT. PLEASE STAY STRONG DEARSELF. JODOH ITU MESTI ADA. SABAR SIKIT EH? 

P/S: UPNM and UIA are not very far. Kalaulah kita macam dulu.... Kalau...